Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава 101 далматинци

0/ 5 (0)

  • + -

94.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 75 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 1 част х 75 х 100 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Детската стая трябва да бъде приветлива и приятна за малкото ви дете. Ако се колебаете каква да бъде стенната декорация, изберете нашата красива картина 101 далматинци, отпечатана върху канава. Това красиво произведение на изкуството е идеален вариант, ако в стаята няма стена, която предлага достатъчно пространство за декорация.

Красиво изображение, отпечатано по модерна технология

Картината 101 далматинци ще радва детето ви с ярките си цветове и високото качество на принта. Детските ни картини се изработват посредством високотехнологичен пълноцветен печат, чрез който изображението се пренася върху канава. Канавата е вид текстилно платно, което предава изображенията с висока точност, без да създава отблясъци.

Високотехнологичният пълноцветен печат е усъвършенствана технология, която позволява възпроизвеждане на изображения и графики в широк диапазон от цветове с висока прецизност и качество. Той обикновено се използва в различни индустрии за производство на визуално привлекателни и живи печатни материали.

Високотехнологичният пълноцветен печат разчита на използването на мастило в множество цветове (CMYK – Cyan, Magenta, Yellow, Black) за постигане на широк спектър от цветове чрез различни комбинации. Освен това системите за управление на цветовете и компютъризираните контроли подобряват точността и постоянството на цветовете при различни тиражи.

Стенна декорация, която можете да вземете със себе си при напускане на жилището

Ако сте наематели, но държите да създадете красива детска стая в наетото жилище, възможностите ви за стенна декорация ще бъдат силно ограничени. Няма как да поставите на стената голям фототапет, тъй като при напускане на тази квартира, декорацията ще трябва да бъде премахната.

В този случай картина канава на детска тематика е най-доброто решение. Можете да я окачите на стената, без да се притеснявате, че това нарушава споразумението ви с наемодателя. Картините са предпочитани заради възможността да променят своето местоположение без излишни сътресения и стрес. Ще ви бъде изключително лесно да вземете картината с далматинци със себе си, както и да я подарите, когато детето ви порасне и промени своите интереси.

Картина Канава 101 далматинци

94.90 лв.