Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Колите 4 Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

94.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 50 см х ширина 134,8 см

Пана в комплекта: 1 част х 70 х 50 см, 4 части х 22,8 х 32,4 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Картина канава Колите в сет от 5 части е идеалната декорация за детска стая. Край на закачените с кабърчета хартиени плакати, които много бързо губят привлекателния си вид под въздействието на слънчеви лъчи и отоплителни уреди. Ние ви предлагаме един оригинален метод за декориране на стените – симетрично подредени картини, оформящи един уникален ансамбъл.

Характеристики и предимства на продукта

Комплектът, който предлагаме се състои от 5 канава картини, които се окачват на стената по примерната схема, показана на снимката. Картината, заемаща централно място е с размери 70 х 50см, докато останалите 4 са по-малки – размерът им е 22.8 х 32.4см. В завършен вид композицията добива размер от 134.8см ширина и 50см височина.

Този размер на паното е примерен, защото общата площ, която ще покрие зависи от разстоянието, което ще бъде оставено между отделните елементи на паното. Препоръчваме да оставяте разстояние не повече от 2 – 2.5см между картините, за да се постигне необходимата цялост на изображението.

Комплектът има множество предимства, сред които е безспорно качеството на изображението. За изработката се използва високотехнологичен пълноцветен печат, който пренася изображението в максимално висока детайлност. Липсва т.нар. пикселизация, при която снимката не изглежда добре, гледана от непосредствена близост.

Допълнителен плюс е печатането върху канава. Тя представлява специално платно от текстилни влакна, много близко до платната, използвани за рисуване от художниците. Този материал няма гланцирана повърхност, която има недостатъка да отразява светлината и да пречи на добрата визуализация при наблюдение под определен ъгъл.

Канавата се опъва върху висококачествена MDF рамка с дебелина 2-3см. Завършеният продукт е не само с изключително високо качество, но и напълно безопасен. Той не отделя неприятни миризми, нито пък токсични емисии в атмосферата. Спокойно можете да декорирате стаята на малкото си дете с този изключително ефектен художествен ансамбъл.

Не се препоръчва почистване на платното с абразивни препарати и инструменти, както и с твърде агресивни химични почистващи средства!

Картина Канава Колите 4 Сет 5 части

94.90 лв.