Картини с цветя

Размер на картината
 • Картина Канава Ароматерапия 1
  Картина Канава Ароматерапия 1
  Размер: в 80 - ш 80 см

  84.90 лв.

 • Картина Канава Бели рози - винтидж 3D L
  Картина Канава Бели рози - винтидж 3D L
  Размер: в 100 - ш 75 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Бели рози - винтидж 3D S
  Картина Канава Бели рози - винтидж 3D S
  Размер: в 60 - ш 40 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Букет от бели рози
  Картина Канава Букет от бели рози
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Букет от розови рози
  Картина Канава Букет от розови рози
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Глухарчета 1
  Картина Канава Глухарчета 1
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Дзен
  Картина Канава Дзен
  Размер: в 45 - ш 145 см

  89.90 лв.

 • Потребителите с по-романтичен и сантиментален вкус ще се почувстват моментално привлечени от категорията картини с цветя. Картината като декорация е и основен елемент от обзавеждането. Когато темата й създава ярка атмосфера, е от значение единствено дали тази тема подхожда на интериора, тъй като тя няма да остане незабелязана. Категорията ни е особено подходяща за декориране на спалня или хол, където романтичните мотиви успокояват сетивата и настройват съзнанието за релакс. 

  Многото лица на цветята 

  Т.нар. езикът на цветята ни учи, че всяко цвете носи определено послание и подаряването му го изразява. Подаряването на красивите картини цветя

  е жест, който може да се тълкува по същият начин. Селекцията ще ви изненада с откритие: тя илюстрира  визуално, как цветята могат да създават далеч не само романтични емоции – картините тук са източник на цяла палитра от настроения. Изберете най-подходящата, спирайки се на любимото си цвете, или на това, чиято атмосфера искате да пренесете в дома си. 

  • Бяла роза – искреност, чистота, невинност;
  • Розова роза – романтична любов;
  • Червени рози – страст;
  • Магнолия – символ на женствеността и красотата;
  • Жълта орхидея – приятелство, нов етап;
  • Лилава орхидея – възможности, почит, успех, величие;
  • Глухарче – надежда, радост, мечта;
  • Лавандула – отдаденост, преданост, невинност, известна с лечебните си свойства;
  • Маргаритка – невинност, вяра, радост;
  • Мак – тайна;
  • Лале – букет от емоции, според цветът;
  • Люляк – начало на романтична връзка или старо приятелство; 

  Това е само част от цветната градина в категорията ни, където ще откриете различно настроение за различните помещения. Причините да предпочетете флоралните елементи е, че те изглеждат винаги красиви, и че присъствието им в дома ви действително може да стане източник на описаните дотук емоции, независимо че цветето е под формата на печатно изображение. 

  Сред предложенията се откриват макро снимки на единично цвете, както и цветно поле, букети и композиции с ароматни свещи, соли, лечебни камъни и романтични послания. Изумително е въздействието на такава композиция в банята или спалнята ви – дори и нито един предмет от картината да не присъства в стаята, само гледката им ви кара да се чувствате една идея по-релаксирани и отпочинали. Винтидж дизайнът също е с изразен ефект върху сетивата. За максимално въздействие са предвидени картини на цветя с 3D дизайн. 

  Конструкция с разнообразни цветове, размери и форми 

  Всяка картина в селекцията е изработена с техниката на пълноцветен печат, която обхваща цялата палитра нюанси на трите основни цвята и на черното. Тази технология е най-изгодна, в сравнение с други от видовете дигитален печат, а в същото време предоставят невероятно ярки и наситени цветови резултати. 

  Характерната цветност се дължи и на материалът на изработка. Проектираните с разнообразни цветя картини са отпечатани върху канава – платно от 100% памук, което пресъздава палитрата цветове по много завладяващ начин, подчертавайки оттенъците. 

  Канавата е с изключително здрава нишка, а устойчивостта й е допълнена от 2-3-милиметровата МДФ рамка, върху която е опъната. Тези конструкции са съчетание от красота и дълготрайност – търсено качество от всеки предмет на изкуството и декорация. Магазинът ни предлага огромно разнообразие от единични платна и сетове от няколко части, с различен размер, на изключително изгодни цени, без ограничения за всеки бюджет.

  ✅ Какво означава терминът „Канава” и защо този начин на облицоване на картините се смята за галериен❓


  Картините ни са професионално отпечатани върху канава, която представлява текстилно платно, подобно на платната използвани от класиците в импресионизма. В случая върху канавата обаче имаме UV покритие, спомагащо за съхранение на цветовете на изображението. Платното е ръчно опънато върху персонализирана вътрешна дървена рамка, която остава скрита от погледа. Този безрамков процес позволява да се създаде произведение на изкуството, познато като Fine Art Gallery Wrapped Canvas Print.

  ✅ Цветята на картините оказват ли влияние върху интериора❓


  Категорично да. Флоралните изображения действат релаксиращо и зареждащо сетивата. Имат уникално анти-стрес въздействие, поради което често се купуват за декорация на трапезарии и спални. Ще забележите, че цветовете на картините са предимно в светлата гама, с което те внасят допълнително топлина и уют в съответното помещение.

  ✅ Колебая се каква картина да избера – цветна или черно-бяла снимка❓


  Изборът на картина, що се отнася до цветовете, зависи в голяма степен от вътрешното усещане за естетика на купувача, както и от предназначението на помещението, в което картината ще бъде окачена. За хората с афинитет към арт дизайна, вероятно черно-белите изображения ще бъдат по-удачен избор. Ярките и живи цветове обаче пресъздават по-точно изяществото на цветята. Романтичните натури ще изберат пълноцветния принт за жилищен интериор.