Продуктът беше добавен в кошницата

Декоративен PVC ъгъл Бял 2.7 м

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Размери:3.70 лв.

Материал: PVC

Цвят: Бял

Дължина: 2.7 м.

Онлайн магазин Дегрец ви дава възможност да се снабдите бързо и лесно с декоративен PVC ъгъл в класически бял цвят. Можете да закупите онлайн нужното ви количество ъглови профили. Те ви позволяват да реализирате всякакви интериорни проекти, включващи ламперии и пана от поливинилхлорид. Лайсната е със стандартна дължина от 2.7м. Ниската цена ви позволява да закупите достатъчно количество за съответния проект.

Предимства на PVC ъгъла

Декоративните пластмасови ъгли са широко използвани в строителството при довършителни работи. Те се използват с огромен успех при съединяване на пластмасови облицовки, като неизменно изпълняват ролята на рамка на самата облицовка. Ъглите се изработват от различни материали, в това число метал, алуминий и дърво.

Характеристиката, с която един ПВЦ ъгъл превъзхожда профилите от други материали, е високата устойчивост и естетическа стойност на ниска цена. Материалът е благодатен за работа. Той е изключително лек, но същевременно максимално здрав и дълготраен. Влагата не го плаши, за разлика от метала и дървото. Не гние, не се покрива с ръжда и не се нуждае от защитно покритие.

Използвайки такъв профил в тесни помещения с множество чупки, ще е необходимо да често да режете по-малки детайли. Ъглите от поливинилхлорид могат да се режат ръчно с различни инструменти. За разлика от дървените и металните, които се разкрояват само машинно, стандартните ъгли за ПВЦ ламперия подлежат на обработка с класическите ръчни режещи инструменти.

Не на последно място е важно да изтъкнем ниската цена на нашите ПВЦ ъгли. Цената е символична, особено предвид значителната дължина на всеки профил – почти 3 метра. Моделът в бяло може да се поръча в множество размери - 10/10 мм; 15/15 мм; 20/20 мм; 30/30 мм; 40/40 мм. Необходимо е да маркирате опцията, която искате да поръчате, когато създавате своята поръчка.

Посочената цена е за 1 брой профил с дължина 2.7 метра. В зависимост от размера, който сте поръчали, е възможно да има малко оскъпяване на продукта. Поместили сме подробен ценоразпис за всички размери.

Декоративен PVC ъгъл Бял 2.7 м

3.70 лв.