Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Лилия

0/ 5 (0)

  • + -

29.90 лв.

Фототапетът се състои от 6 части.

С фототапет Лилия ще внесете хармония и естетика във всяко жилищно или друго помещение. Изображенията с цветя въздействат положително на настроението и психическата настройка като цяло. Те са превъзходна стенна декорация за съвременните жилища, особено за тези в градовете, където хората се нуждаят най-силно от успокояващия и зареждащ контакт с природата.

Пищен колорит, който ще освети дори най-скучното пространство

Природата може да изглежда по много различен начин в различните изображения. Да бъде мрачна и страховита, но също и ярка, предлагаща експлозия от цветове. Има и междинен вариант – красотата на природата може да бъде изобразена по един нежен и деликатен начин, така че наблюдателят да изпита покой и да се зареди с положителни емоции, докато я съзерцава.

Именно така въздейства фототапет Лилия. Той зарежда с позитивни емоции и радва душата на естета. Изображението е изпълнено с меки и топли тонове, които ще допълнят прелестно всеки интериор. Такава картина подхожда на всеки интериорен стил – от класически до модерен. Тя би била подходяща декорация за всяко помещение – дневна, спалня и дори коридор.

Фототапетът с водни лилии съдържа едно нежно медитативно изображение, което ще изпълни с топлина и уют цялото пространство. Особено желано е такова въздействие в шумния забързан град, където късче от красивата природа ще успокои натоварената психика и ще дари с мир и покой.

Скромни размери – средно висока сложност на инсталиране

Фототапетът с лилии определено не е най-големите ни модели, което разширява значително възможностите за неговото използване. За да декорирате дома си с него не ви е нужен голям свободен участък, който не е закрит от мебели. Размерът на изделието е 140 х 145см – височина/широчина. Спокойно можете да го поставите на място, позволяващо закачването на 2-3 стенни картини.

Въпреки компактния размер, фототапетът не е от най-лесните за залепяне. Това се дължи на по-големия брой компоненти, които съставят изображението. Изделието се състои от 6 части, за чието точно и прецизно съединяване ще е нужно малко повече време и търпение. Резултатът си заслужава, затова не се отказвайте от покупката на този фото тапет.

Фототапет Лилия

29.90 лв.