Влагоустойчиви тапети

Цветове
Шарка
 • Магазин Дегрец предлага първокласни влагоустойчиви тапети, познати още и с търговското наименование СИМПЛЕКС. Повърхността им отблъсква водните капки и влажните изпарения чрез покривен гланцов слой, който реагира изключително ефективно и на механична сила, битови и индустриални замърсители. Тези предимства са още по-привлекателни заради факта, че имат прекрасна декоративна визия и се почистват много лесно – мръсотията и петната се събират върху гланца, и се премахват само с помощта на влажна гъба или кърпа. 

  В категорията ни ще срещнете невероятно разнообразие от този тип тапети.  Предлагаме шарени ярки десени, монохромни принтове и  отлична имитация на естествена настилка, която на места е разкрасена от флорални мотиви. Симплекс тапетите са продукт с качества на няколко нива над стандартната хартиена облицовка. Стойността им е точно толкова ниска, но те се отличават с няколко добавени предимства. 

  Особените страни на водоустойчивите тапети – защо са ни нужни 

  Тапетите са облицовка, но и декоративен акцент за стената. Освен върху интериорният дизайн, те оказват непосредствено влияние и върху  здравословната обстановка в помещението. Тази особеност е установена още през втората част на19-ти век. Тогава боядисаната хартиена облицовка се превръща в най-добрият приятел на интериорните стени и скоро се разбира, че красотата й е помрачена от неприятен недостатък – попиване и задържане на всякакви замърсявания. 

  Този тип хартия позволява достатъчно качествено почистване. Въпреки усилията, маслените петна и оцветяванията не се премахвали и хората обикновено подменяли тапетите, вместо да влагат усилия в почистването им. Така постепенно материалът се оптимизирал все повече, за да се постигне качествена поддръжка, вместо постоянната смяна с нови листи. 

  По някакъв начин трябвало да се предотврати образуването на жълти петна от тютюневи изпарения, наслояването на прах, попиването на маслените отпечатъци и оцветявания. Това станало възможно след идеята за “запечатване” на хартията с висококачественият гланцов слой и различни покрития. 

  Въпреки че са изключително евтин начин да декорирате стените си, ниската стойност не е достатъчна и хартиените модели винаги са обект на множество изисквания. Потребителите искат да получат плътни, устойчиви, ефектни и освежаващи продукти, които да се отличават с отражателни свойства. Светлината трябва да изтъква разцветките, а не наслоени върху листовете замърсявания и петна. Било необходимо качествено ново решение и така се създал познатият вариант на влагоустойчив тапет. 

  Те реализират потребностите на клиентите, които държат за продукт, лесен за чистене, зацапванията върху който изчезват почти магически – например след забърсване с влажна кърпа. Почистването не трябвало да оказва никакво отражение  върху хартията и яркостта на цветовете. Производителите се вслушват в исканията и затова днес поставяме в дома си висококачествени водоустойчиви тапети с много дълъг период на експлоатация и структура, осигуряваща хигиена. 

  Нашите продукти се отличават от всички останали само с няколко,  но много съществени характеристики. Те са достатъчна причина да ги предпочетете: 

  • Красива декоративна визия – феерия от разцветки и десени
  • Бързо, лесно и качествено почистване, осигуряващо свеж въздух дори и в помещения като кухнята
  • Плътна конструкция, неподатлива на късане, обелване и лющене
  • Дългогодишна експлоатация и невероятно изгодна цена
  • Възможност за есен монтаж от самите вас

  Влагоустойчивите тапети са прекрасна облицовка за кухнята, където най-често наблюдаваме  по стените грозни прозрачни петна от мазнина, спалнята за да гарантират шумоизолацията на помещението, или дневната – пространството, където най-често ние и гостите ни пушим. 

  Невероятно изгодните цени на нашите предложения ги превръща в предпочитани от широка група потребители и са обяснение за многото ни клиенти. Популярността на тапетите те са си спечелили сами, с практичната гланцирана визия,  която изглежда красиво и предпазва стените във всеки интериор. Магазинът ни предлага подходящ десен за всяка стая в дома ви. 

  Приемаме и поръчки на тапети в Бургас, както и до всеки друг град в страната!

To Top