Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Жълта роза

3/ 5 (8)

  • + -

29.90 лв.

Фототапетът се състои от 6 части.

Заслужава си да инвестирате в прелестен фототапет Рози, който ще създаде приятна и уютна атмосфера във ваши дом или бизнес помещение. Тапетите с флорални мотиви си остават едно романтично решение за декорация на стени. Фототапетът Жълта роза е от моделите, които внасят невероятен колорит и слънчево настроение във всяко пространство.

Цветята – начин да изпълните помещението с красотата на природата

В продуктовия ни каталог е обособена специална категория, представяща богат асортимент от фототапети с цветя. Тази гама от стенни декорации заслужава да има свое собствено кътче, където клиентите ни да ги намират по-бързо и лесно. Цветята и в частност Розите, са едни от най-прелестните представители на растителния свят.

Розата е неслучайно наричана кралицата на цветята. Цветовете ѝ са многопластови, с което се създава лек триизмерен ефект, когато красивото изображение е поставено върху стена. В конкретния случай имаме няколко топли и ярки нюанса на жълтия цвят. Жълтото се свързва със слънцето, поради което този цвят притежава свойството да създава усещане за комфорт и топлина у наблюдателя.

Фототапет Жълта роза е подходящ за всяко жилищно и представително помещение, в което трябва да се внесе допълнително светлина. Той ще изпълнява чудесно ролята на прозорец с южно изложение и ще създава ведро и спокойно настроение. Можете да го поставите в спалня, хол и дори в предверие, за да засилите приветливото въздействие на помещението.

Компактен размер, съставен от 6 части

Фототапетът с жълта роза е един от по-компактните ни модели. Размерът му е 140 х 145см – височина/широчина. Незначителната му големина, спрямо други наши фототапети, ви позволява да го залепите навсякъде. В случая не ви е нужна голяма стена, която да не е закрита от мебели или да включва прозорец.

Същевременно тапетът се състои от 6 отделни части. Това може донякъде да ви затрудни в неговото лепене, тъй като се изисква детайлите да са много прецизно свързани – без разстояния между тях и без застъпване. Не забравяйте да почистите много добре стената, преди да пристъпите към залепяне на тапета.

Фототапет Жълта роза

29.90 лв.