Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет флис Изгрев 3D прозорец

5/ 5 (1)

  • + -

78.00 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Колекцията ни от 3D фототапети прозорец ще заплени дори най-придирчивите ни клиенти. Сред тях красивият фототапет флис Изгрев 3D изпъква с очарованието на екзотичния пейзаж. Специално впечатление прави и материалът, върху който е отпечатан пейзажът – флизелиновите тапети притежават  уникални характеристики, които ги правят предпочитани.

Особености на флиз тапетите

За да ви стане ясно колко изгодна цена ви предлагаме за този красив фототапет, е необходимно да посочим особеностите и предимствата на флизелиновите тапети. Различното при тях е основата/гърбът на тапета. При производството им, вместо от рециклирана хартия, основата се изработва от нетъкан текстил.

В състава на този материал стоят пресовани целулозни и полиестерни влакна, съединени от специални свързващи вещества. Този материал прави готовата стенна декорация изключително здрава и по-лесна за полагане. За разлика от обикновените хартиени тапети, флизелиновите не се издуват при намокряне и не се свиват след изсъхване.

В случай че заложите на атрактивните фототапети прозорец, ще се радвате на по-бързо и лесно лепене. При този вид стенни покрития не се изисква предварително грундиране на основата, нито леко застъпване на отделните части при тяхното съединяване. Когато след време решите да махнете такъв тапет, той се отлепя леко, без скъсване на отделните слоеве.

3D ефект – най-модерната декорация днес

В момента на най-широка популярност се радват стенните декорации, които създават илюзията за триизмерност и многопластовост на изображението. Точно такъв е фототапетът, изобразяващ красив изгрев над океана. Тук визуалната концепция е създаване на усещането, че пейзажът се вижда от отворен прозорец.

Флизелиновият фототапет прозорец е подходящ за малки помещения, където няма да бъде излишна красива гледка, разчупваща интериора. В стаите с малък брой прозорци (или липсващи такива), е лесно да добавите един такъв съществен архитектурен елемент. Ще се изненадате как ви въздейства тази картина, когато залепите тапета. Мигновено ще изпитате усещане за простор и ще се заредите със слънчево настроение, дори ако навън е ужасно мрачно и студено.

Фототапет флис Изгрев 3D прозорец

78.00 лв.