Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Стена Камък 3 3D L

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Един много лесен и евтин вариант за пълна трансформация на дадено помещение е нашият фототапет Стена Камък 3D. Не всеки може да си позволи оригинална каменна облицовка, но всеки може да си закупи нашия фототапет и да постигне същия визуален ефект. Даваме ви възможност да направите бърз и чист ремонт, създавайки модерна и уютна атмосфера в красивия си дом.

Триизмерен ефект – Начин да заблудите окото

Съвременните декоративни покрития ни позволяват да обновяваме сами визията на всяка стая. Там, където е невъзможно да се използват скъпи естествени материали, можем да създадем илюзията за наличие на такива. Именно това е целта на 3D фототапета Каменна стена. Високото качество на изображението ще заблуди лесно неопитното око, че върху стената има истинска каменна облицовка, а не фотографско изображение, отпечатано на хартия.

Каменният зид е подходящ акцент за всяко жилищно и бизнес помещение. Фототапетът може да се постави в хол, коридор и дори спалня. С него ще създадете интересен интериорен стил в офиса, като този ефект е особено подходящ и за заведения, магазини и други представителни помещения.

Предназначението на този фототапет, както и на други декоративни решения, имитиращи тухлена или каменна стена, е да послужат за зониране на по-големи пространства. Много лесно ще обособите кът с мека мебел в дневната, но също ще можете да акцентирате върху зоната, където е разположено леглото, ако го поставите в спалнята.

Лесно и бързо инсталиране дори от хора без опит

Фототапетът Стена камък 3Д е един от моделите ни, които са супер лесни за инсталиране. Залепването му върху стената може да се направи дори от хора без предишен опит, като резултатът определено ще бъде повече от задоволителен. Причината е малкият брой части, съставящи изображението.

Моделът е с размери 184 х 254см – височина/широчина. Разположението на частите е хоризонтално – една над друга. Гаранция за добрия краен резултат дава добрата подготовка на стената. Тя трябва да бъде идеално гладка и равна. От нас получавате нужното количество лепило, напълно безплатно.

Фототапет Стена Камък 3 3D L

65.50 лв.