Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Камък бежов

4/ 5 (152)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м. Модел с наличие на 3D ефект.

Зидарията от дялани камъни е широко предпочитана за интериорни стени на обществени, развлекателни и хотелски сгради, тъй като вдъхва суровата елегантност на автентичният уют. Освен това, запомнящата се визия оставя емоционален спомен в посетителите – те помнят точно кога са посетили сградата, а заедно с това се запечатва и всяка подробност от престоят им там. Бизнес сделките засилват деловитостта си, а забавленията стоплят с уют в наситеният топъл цвят на горяща камина. 

3D каменен зид 

Жилищният интериор и особено кухнята изглеждат уютни и топли в почти физически измерения, когато стените им са облицовани с този природен материал. За жалост, цената му е непосилна за голям брой потребители, които предпочитат да го заместят с красиви хартиени тапети като камъни. Те са добър заместител на скъпият материал. 

Триизмерните тапети имитиращи камъни, са хит сред облицовъчните покрития, защото предоставят точна реплика на луксозната естествена зидария. Тя се замества все по-успешно от тапет каменна имитация, чиято поразително точна интерпретация на структурата му е с привидно неразличима визия от истински скални късове. 

Фирменият тапет камък е прекрасно 3D изображение на дялани каменни блокове, подредени в неравна редица, а някои и изпъкващи от фасадната зидария. Както натуралните скали, принтираните образи върху тапети имитация камък са с приятен бежов цвят в по-тъмни и по-светли оттенъци, изпъстрени от сиво-зеленикави нюанси. 

Неравностите върху камъните в зидарията са майсторски подчертани с потъмнени щрихи и петънца, което е най-ефектната част от триизмерната обработка. Така принтираният образ на тапети тип камък изглежда поразително естествен и без физически контакт, визуалната разлика между каменна облицовка и тапет камък се открива изключително трудно. 

Принтираното хартиено покритие внася невероятна топлота, автентичност и уют във всяко помещение. Този тип облицовъчен материал обаче изглежда прекалено внушителен и солиден. Затова приложението му трябва да се координира правилно с интериорните особености и предназначението на сградата. 

Практична хартиена облицовка 

Предлаганият в магазина ни тапет имитация на каменен материал е ролка с размери 0.53 м.- 10 м. Освен предимството от съзерцаване на живописен неравен градеж  в бежово-сиви оттенъци, продуктът предоставя най-практичното покритие за стена. 

Плътна влагоустойчива хартия прикрива всички неравности и други дефекти по стена, концентрирайки вниманието над красиво отпечатаната снимка. Хартията остава прекрасно съхранена, въпреки натиск и механични въздействия, а намокрянето и нагряването също не се отразяват на текстурата й. Почистването също се извършва изключително лесно, само с избърсване от мека влажна кърпа. Закупете си прекрасна имитация на каменна облицовка, на изключително достъпни цени! Посочените цени са за една ролка.

Тапет влагоустойчив Камък бежов

6.30 лв.