Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Дъска бук

4/ 5 (110)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Нашият влагоустойчив тапет Дъска, имитация на бук, ви позволява да реализирате прекрасни интериорни проекти с минимален разход на средства. Миещите се тапети са идеалният нискобюджетен заместител на доста по-скъпите керамични плочки и дървени ламперии, както мраморните облицовки.

Една чудесна декорация и влагоустойчива облицовка

В жилищата, търговските обекти и производствените предприятия има зони, които са подложени на постоянно или периодично намокряне. Водата, проникваща в мазилката, е способна бързо да я разруши – нещо, което в никакъв случай не бива да се допуска. Съществуват множество облицовъчни материали, които не се страхуват от водата. Повечето от тях са обаче доста скъпи и сложни за поставяне.

Ние ви предлагаме един съвсем евтин, но и доста ефектен вариант – влагоустойчив тапет. Той може да се използва за защита на стени в критични точки, подложени на влага и силно замърсяване. Благодарение на влагоотблъскващите си свойства, тези стенни тапети са лесни за почистване. На повърхността им е трудно да се задържат мазнини и остатъци от хранителни продукти.

Тапетът, имитиращ букова дъска, ще ви позволи да създадете облицовка, имитираща дървена ламперия там, където такава е практически невъзможно да се постави. Дървото не е устойчиво на намокряне, поради риска от гниене, затова влагоустойчивите тапети се смятат от мнозина за най-удачният заместител на лампериите.

Продукт с високо качество на ниска цена

Тапетът, имитиращ дърво е изработен от висококачествени материали. Основата му е хартиена, но горният слой е под формата на полимер. Именно това полимерно покритие отблъсква водните капки и не им позволява да достигнат хартиения слой, за да го разрушат. При правилно поставяне и експлоатация, облицовката може да ви служи доста дълго време.

Залепянето на миещ се фототапет не се различава значително от лепенето на обикновени хартиени тапети. За по-здраво свързване на тапета към основата, препоръчваме да използвате качествени лепила. Основата трябва да бъде гладка, добре почистена и абсолютно суха. Лепилото се нанася както върху гърба на тапета, така и върху основата, подлежаща на облицоване с него.

Тапет влагоустойчив Дъска бук

6.30 лв.