Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Принцеси розов

0/ 5 (0)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Обзавеждането на детска стая изпълва с вълнение всеки родител. Когато говорим за стаята на една малка принцеса, едва ли има по-удачно решение за декориране на стените от нашия розов хартиен тапет Принцеси. С него ще създадете една приказна атмосфера в детската и ще стимулирате малкото си момиченце да прекарва повече време само в личното си пространство.

Свежи цветове и интересен принт – начин да направите детската по-уютна и приятна

Тапетите в никакъв случай не са отживелица, а когато говорим за облицовка с принт на детска тематика – темата е повече от актуална. Тапетът не е просто заместител на обикновената мазилка. Той е фон, който създава настроението на цялата стая. Тапетът може да покрие всички стени в детската от пода до тавана, но може да се постави и само в определен участък за създаване на интересна зона.

Свежите цветове и красивият принт, изобразяващ кокетни принцеси, ще радва малкото ви момиченце през цялото време. Розовият фон подсказва, че тапетът е създаден специално за стаите на малки госпожици, които силно се впечатляват от принцесите в приказките и анимационните филмчета.

Този тапет е най-лесният и евтин начин да създадете една приятна атмосфера в личното пространство на своето любимо дете. Ако искате да обособите някоя от стаите в дома си като детска стая, освен мебелите е хубаво да промените и стените. Тапетите на детска тематика от нашия каталог ви позволяват да ремонтирате бързо, лесно и с минимален разход на средства.

Важни изисквания

Лепенето на обикновени хартиени тапети е операция със средна сложност. Ако досега не сте изпълнявали подобна задача, трябва да знаете, че ключът към отличния резултат е подготовката на стените. Те трябва да бъдат идеално гладки, чисти и сухи, за да се постигне здрава връзка между хартията и стената.

Специалистите препоръчват с лепило да се намаже както тапетът, така и стената. Използването на правилното лепило от голямо значение. В каталога ни ще намерите висококачествени лепила на много достъпна цена.

Тапет хартиен Принцеси розов

5.90 лв.