Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Лея 3D зелен

5/ 5 (6)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Модел с наличие на 3D ефект.

Ако живеете в динамична градска среда, където зеленината е оскъдна или липсва напълно, нашият влагоустойчив тапет Лея 3D ще ви позволи да си създадете красиво райско кътче в рамките на уютния си дом. Тапетът притежава многобройни достойнства, съчетавайки декоративни и функционални качества, които липсват на обикновените хартиени стенни покрития.

Възможност за почистване – начин да удължите живота на стенната облицовка

За разлика от обикновените хартиени тапети, влагоустойчивият модел Лея с 3Д ефект подлежи на щателно почистване с влажна кърпа или гъба. Това е възможно благодарение на гланцовия слой на повърхността на тапета. Той отблъсква влагата и не ѝ позволява да проникне в структурата на хартията, за да я разруши.

По този начин тапетът става подходящ за най-критичните помещения, като хол и кухня, където изпаренията, мазните отлагания и тютюневият дим могат да бъдат сериозен проблем. Тапетът Лея не само защитава мазилката от наслояване на мръсотия, но ви позволява да поддържате високо ниво на хигиена с минимални усилия.

Тъй като замърсителите се задържат на повърхността на стенното покритие, е много лесно да ги отстраните с конвенционалните домашни средства и методи на почистване. В същото време цената на този невероятно красив стенен тапет е изключително ниска. Това е най-евтиният тип облицовка, за полагането на която не ви е нужна професионална помощ.

Най-високо качество на интериорния декор

Когато обмислят покритието на стените в дома си, хората се стремят към два ключови резултата – дълготрайност и красота. Едва ли е нужно да ви уверяваме във високата естетическа стойност на влагоустойчивия тапет Лея 3D. Лично можете да се уверите в красотата на принта и реализма на изображението.

Листата на екзотичните растения сякаш оживяват и се движат пред погледа ви. На фона на тази пищна зеленина, мебелите изглеждат още по-атрактивно, създавайки усещане за един тих и топъл оазис в сърцето на сивата асфалтова джунгла, която ви обкръжава навън. Тапетът се предлага под формата на ролки с дължина 10 м и широчина 53 см. Лепи се с конвенционално лепило за тапети.

Тапет влагоустойчив Лея 3D зелен

6.30 лв.