3D Фототапети с Абстракция

Размер на фототапета
 • Фототапет Абстракция - сребро 3D
  Фототапет Абстракция - сребро 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция в сиво 3D
  Фототапет Абстракция в сиво 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Винтидж стена 3D
  Фототапет Абстракция Винтидж стена 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Въртене 3D
  Фототапет Абстракция Въртене 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Диамант 3D
  Фототапет Абстракция Диамант 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция злато 3D L
  Фототапет Абстракция злато 3D L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция злато 3D XL
  Фототапет Абстракция злато 3D XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Абстракция квадрати 3D
  Фототапет Абстракция квадрати 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция лилав диамант 3D
  Фототапет Абстракция лилав диамант 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Лилава 3D
  Фототапет Абстракция Лилава 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция листа 3D
  Фототапет Абстракция листа 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Модерен стил 3D
  Фототапет Абстракция Модерен стил 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Абстрактният принт върху фототапет внася отчетливо и натрапчиво усещане за оригиналност на всяка стена. Той определено е неподходящ за почитателите на консервативният стил в обзавеждането, и също така може да преобрази всяко помещение за броени минути, извършвайки истински чудеса чрез оптическа илюзия. Магазин “Дегрец” разполага с категория от 3D фототапети на тема “Абстракция“, чието съчетание от впечатляваща визия и качествени материали е перфектното допълнение към луксозен интериор за всеки хол или спалня.

  Когато разгледате каталога ни, ще се убедите, че “абстрактен” невинаги е синоним на “неясен”, а в нашата селекция означава “оригинален“. Продуктите ни създават модерна нетрадиционна атмосфера в кафене, ресторант, питейно заведение и зимна градина, както и във всяка арт галерия или салон. Сред тях се откриват интересни геометрични комбинации, невероятно реалистични пейзажни снимки, както и прекрасни имитации на облицовка от естествени материали.

  3D снимки и принтове тип “художествена картина”

  Най-атрактивните ни модели са 3D изображенията за стена, които буквално пренасят  присъстващите в друга атмосфера. Никога не ви е било по-трудно да повярвате, че стената срещу вас не се движи, не е покрита с изпъкнали камъчета, мигащи светлини, цветя, диаманти или плуващи атоми, не свети, не се върти, нито пък води към входът на тунел или тайна стая. От всички декоративни облицовки, които създават емоция у потребителя, 3D фото тапети с триизмерни образи са истински прогрес в интериорното изкуство.

  Реалистичните картини тип “живот в екрана” са допълнени от модели с изумително автентични имитации на естествени настилки. С тях стените изглеждат покрити от естествен дървен масив, камък, тухла, зидария, мазилка, мрамор, свежа зеленина дори “винтидж” декорация. Те са най-сполучливият избор за планирана стая, салон или кътче в рустик стил, но стойността на натуралните материали изненадващо надхвърли бюджетът ви.

  Изключително детайлната снимка с цветове, подбрани с точност до най-фините нюанси, е отлично визуално копие на естествените природни материали. Потребителите дори се изненадват, когато докоснат гланцирана хартиена основа, вместо очакваната грапава повърхност. За разлика от повечето копия, 3D тапетът-имитация не отнема от елегантността на интериора – видимата разлика с оригинала е почти невъзможна, а покупката му ще ви донесе единствено спестени средства.

  Снимките с отпечатани пейзажи и картини са още по-въздействащи. За фототапетът обикновено се подбира макроизображение с отлична резолюция и тоналност, което се отличава забележимо в категорията “Абстракция“. Каталогът ни предлага природни гледки, тематични рисунки, интересни комбинации от мотиви и релаксиращи снимки, всяка от които е незабравим интериорен акцент. Сред тях ще срещнете подходящи варианти за всяка стая от дома ви, но и за офис помещения, стаи в туристически комплекс или салон в  развлекателно заведение.

  Материали и размери

  Прекрасните снимки в магазина ни са отпечатани според най-актуалните технологии в принтирането на 3D фототапет. Продуктите са от изключително устойчива на скъсване и пробиване хартия, оцветена с неизбледняващи мастила, които запазват интензивността на нюансите си за години напред. Те са влагоустойчиви и издръжливи на силно термично въздействие, затова и са силно предпочитани дори за кухненското пространство и банята.

  При нас ще откриете и висококачествени флизолинова основа, които могат да украсяват стените ви в продължение на десетилетия. Продукт на нетъкан плат от пресована влакнеста целулоза и полиестер, обикновено те се покриват с релефен винилов слой, който добавя към високата устойчивост и интересна визия.

  Тези предложения в каталога ни се срещат като красиви рамкирани пейзажи от няколко снимки. Продуктите в селекцията ни са с различен размер и се предлагат като комплект от няколко, различни на брой части. Разполагаме с подходящи за почти всякакви помещения.

  ✅ Какво е различното при фототапетите с абстрактно изображение❓


  Фототапетите Абстракция са по-подходящи за модерен и авангарден интериор. Те притежават свойството да променят визуално големината на съответното пространство. В зависимост от големината и цветовете на фигурите, стаите изглеждат по-малки и уютни, както и по-просторни и раздвижени.

  ✅ Има ли разлика в техниката на полагане❓


  Не. Принтът /изображението не оказва влияние върху начина на монтиране. Следват се същите стъпки, както при поставянето на другите фототапети, като е важно отделните елементи да са поставени плътно един до друг, без да има застъпване. За по-лесно наместване на частите, е добре стените, а не тапета да се обмазват с лепило.

  ✅ Какво значи 3D❓


  Фототапетите Абстракция имат триизмерност на изображението, което означава, че гледани фронтално и под ъгъл, у зрителя се създава усещане за наличие на реална фигура, а не за наблюдение на снимка. Някои елементи имат дълбочина, а други формират илюзия за изпъкналост и релеф. Като цяло се създава чувство за движение, а не за статичност на изображението.