Продуктът беше добавен в кошницата

Таванска плоскост 50/50 номер 82551 сив

0/ 5 (0)
  • + -

6.60 лв.

Екструдирана таванска плоскост. Пакета включва 8 бройки 50/50. Един пакет е 2 квадратни метра. Плоскостите се продават на цели пакети.

Ще се изненадате как един бърз ремонт на тавана може да преобрази напълно дадено пространство. Колкото и красиви да са подовете и стените или скъпо обзавеждането, ако таванът е напукан, неравен и покрит с петна от влага, помещението ще изглежда зле поддържано и неугледно. С нашата таванска плоскост 82551 в сиво ще създадете едно красиво и уютно пространство.

Материал, с който се работи изключително лесно

Ако таваните в дома ви са в лошо състояние, решенията са две: полагане на нова мазилка и шпакловка или покриването им с таванска плоскост от екструдиран полистирол. Логично е да се спрете на втория вариант, защото той е по-евтин и бърз и може да се реализира без участието на майстори.

Всеки, дори хора без никакъв опит в домашните ремонти, може да инсталира таванските плоскости за невероятно кратко време. Всяка плоча е с размери 50 х 50 см, така че само с 4 броя от този модел покривате един квадратен метър от тавана в проблемното помещение. Сами можете да се уверите колко евтино ще ви излезе един подобен ремонт.

Панелите се инсталират с помощта на лепило. За целта можете да използвате обикновено монтажно лепило, вместо продукт с висока адхезия. Това е възможно, защото плоскостите са изключително леки. Няма риск от отлепяне или повреждане на мазилката. Плоскостите могат да се режат с обикновен макетен нож или с ножици.

2 в 1 изолация и декорация

Екструдираната таванска плоскост 82551 изпълнява отлично ролята на декорация. С конкретния модел ще постигнете един много модерен принт, който ще промени изцяло облика и атмосферата в конкретната стая. В същото време ще намалите ехото в помещението и ще ограничите шумовете от съседите на горния етаж.

Пенополистиролът е стандартен топлоизолатор, използван широко в строителството. С негова помощ ще намалите топлинните загуби през отоплителния сезон. Материалът е чудесно решение за тавански помещение, защото спира загубата на топлина през зимата и намалява нагряването, идващо от покрива по време на летните горещини. Плоскостите се предлагат в пакет от 8 броя.

Таванска плоскост 50/50 номер 82551 сив

6.60 лв.