Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет злато

0/ 5 (0)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: злато

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

Стени, декорирани със злато – една страхотна идея за интериор, който излъчва изискан стил и лукс. Можете да реализирате такъв план с минимален разход на усилия и финансови средства. Нашият самозалепващ 3D тапет в златисти нюанси ви позволява да действате бързо, променяйки изцяло интериора на всяко помещение.

Златните акценти – защо са толкова модерни?

Ако допреди няколко години златото и среброто в интериорния декор бяха отхвърляни като кич, то днес те се използват активно от водещи интериорни дизайнери. Не е нужно да ползвате твърде скъпите услуги на такъв специалист, а само да вземете назаем неговите прийоми. Тапетите 3Д със самозалепваща основа ви дават възможност да създавате акценти, да зонирате помещенията и да облицовате стените, вместо да ги боядисвате.

Защо златисто покритие? Защото златото има приятен слънчев нюанс. С такава облицовка върху стената в дадена стая ще успеете да създадете уют и оптически да увеличите наличното пространство. Подчертаваме, че акцент тухлена стена е желателно да се създава само в една част от помещението, вместо в цялата стая.

Предимства на 3D самозалепващите тапети

Самозалепващите 3Д пана са хит в интериорния дизайн в последните години. С тяхна помощ е най-лесно да се създаде ефект тухлен зид дори в панелните апартаменти. Специфичният релеф на покритието допринася за страхотния триизмерен облик на облицовката. За разлика от обикновените хартиени тапети, имитиращи тухла, паната от PE пяна са наистина релефни и това се вижда под всякакъв ъгъл.

Панелите имат адхезивна основа, която значително улеснява инсталацията. Не използвате четки и лепила, които замърсяват не само повърхностите, но и въздуха в помещенията. Благодарение на специфичните особености на материала, той подлежи на почистване и не позволява задържане на замърсявания.

Тапетите с 3D ефект са чудесен термо и звукоизолатор. Те подобряват не само визията на пространството, но и условията на живот в него. Чудесно решение за наематели, защото при напускане на жилището, могат лесно да се премахнат и дори да се поставят отново на друго място.

Самозалепващ 3D тапет злато

7.90 лв.