Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Фламинго 1 Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Красивата многокомпонентна картина Фламинго, отпечатана върху канава е прекрасно решение за интериорна декорация с модерен, но същевременно класически облик. Сетът включва 5 части, от които 2 двойки са с еднакви размери, а централната част на композицията е с най-голям размер. С ниска цена, но с изключително луксозно излъчване, този красив декоративен елемент ще впечатли вашите гости и посетители.

Защо картините от канава са по-стилното декоративно решение?

Декорацията е финалният щрих в обзавеждането на едно жилищно или друг вид пространство. Тя е факторът, който в голяма степен оформя облика на съответното помещение, затова следва да се избира внимателно. Обикновено декораторите залагат на картини, като те могат да бъдат в различен стил – класически, абстрактни или модерни.

Картинните композиции, оформящи едно общо изображение, са най-модерният стил в интериорния декор. В каталога ни преобладават картините от канаваца, които имат много по-въздействащо присъствие от тези, отпечатани на хартия. Канавата е класически материал, използван в изобразителното изкуство. Поради това дори модерна картина изглежда като платно, рисувано от велик художник.

Канавата има много по-стилен и луксозен облик от дори най-качествената хартия. Тази материя е създадена от памук с добавка на синтетични влакна. Тя е много по-здрава от хартията и позволява точно отпечатване на всякакви изображения, при използване на съвременните технологии на печат и висококачествени UV устойчиви мастила.

Внесете екзотична нотка в модерния интериор

Прелестната картина с фламинго е начин да поканите екзотиката в красиво обзаведения си дом. Тя е изключително свежа и колоритна, включваща фон в нежна бледорозова тоналност и акценти в по-наситени и ярки цветове. Самото подреждане на картините от комплекта създава приятен 3D ефект.

Изразяващата птици фламинго картина се състои от 5 отделни детайла със следните размери: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см. Всеки детайл е отпечатан върху МДФ подрамка с опънато върху нея висококачествено платно от канава. Тъканта и рамката са достатъчно леки, за да бъде окачването на картината върху стената много лесно и удобно.

Картина Канава Фламинго 1 Сет 5 части

89.90 лв.