3D картини абстрактни

Размер на картината
 • Картина Канава Абстракция 1 3D
  Картина Канава Абстракция 1 3D
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Абстракция 3 3D L
  Картина Канава Абстракция 3 3D L
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Абстракция 3 3D S
  Картина Канава Абстракция 3 3D S
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Абстракция 4 3D
  Картина Канава Абстракция 4 3D
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Абстракция 5 3D
  Картина Канава Абстракция 5 3D
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Ако съществува декорация, която умее да приковава вниманието и да преобразява пространството, то това е триизмерното изображение в картина или снимка. Т. нар. 3D образ се отличава с дълбочина и “живост”, а структурата му е усъвършенстван резултат от развиващите се дигитални технологии на печатна обработка. Той представлява геометрична мрежа-многостен, чрез която се пресъздава всеки детайл от конкретната фигура и така към нея се добавя обем. Обемът е основната причина за дълбочинният и реален образ, който отдалеч изглежда като напълно действителен обект. 

  Защо триизмерните изображения са неповторима украса за интериорът 

  Изборът на 3D картини за стена е смела стъпка, която със сигурност, няма как да остане незабелязана. Те ще бъдат основен акцент в помещението, независимо от размерът на картината и на стената, върху която е поставена. Затова, стенните декорации от този тип се подбират внимателно, спрямо функциите на помещението, където ще бъдат поставени. Визията им засенчва всички останали декорации в пространството, и освен това, леко го уголемяват оптически. 

  Модерните 3D картини могат да пресъздават живопис от акварел и маслени бои, както и фото пейзажи, портрети и прекрасни детайлни макро снимки с еднаква прецизност и силно естетическо въздействие. Оформлението им е като стандартна картина, пано (панел) от няколко части, сглобяващи цяло изображение, или огромна картина, която заема цялата ширина на стената. 

  Темите, които въздействащите картини 3D засягат, нямат ограничения. Този дигитален формат се открива в романтичен, философски, религиозен, моден, арт, фотографски, абстрактен и графичен стил, но всички те са обединени от едно качество – въздействието им върху човешкото зрение е огромно. Засега, тази компютърна графика е най-изчерпателната  визуализация на обекти. Всяка 3Д картина е с визия “извън рамката”, като често образите наистина изглеждат излезли извън форматът си, в буквалният смисъл. Пейзаж, цвете или послание – всяко от тях ще остане в паметта ви завинаги, ако е проектирано като триизмерна графика. 

  Триизмерните декорации на магазин Дегрец 

  Електронният магазин представя категория 3Д картина за стена с разнообразна тематика, подходяща за всяко помещение от дома, за офис, кабинет, фоайе или заведение. Основна част от произведенията заемат абстрактни картини със стилизирани флорални, геометрични и графични мотиви, на които добавеният обем придава съвсем различно звучене. Пейзажите, макро фотографиите и надписите-послания, които са прекрасен избор за уютен дом, също присъстват в селекцията. 

  Триизмерният печат създава визуални илюзии, чиято “магия” се разкрива изключително трудно. Тези изображения поглъщат вниманието изцяло и са най-подходящата декорация за официални и представителни помещения. Обикновено, поставянето им върху една стена е достатъчен акцент за концентриране на вниманието на всички посетители. Изберете от селекцията тази тема, която изразява индивидуалността ви, или настроението, което искате да създадете в интериора. 

  Наситени цветове, богата гама нюанси и здрава конструкция 

  Когато избираме картини за декорация на дома си, се спираме на изображения, които ни пленяват с форми и цветове, и ги купуваме с надеждата да красят стените на съответното помещение задълго. Прекрасните три де картини в категорията ни се отличават с майсторска изработка, която осигурява желаната дълготрайна експлоатация. 

  Всяка картина е изработена върху канава - материалът, познат като най-подходящата основа за живопис, още отпреди 5-6 века. Канавата е платно от лен – понастоящем естествен памук, което се опъва в четирите си краища върху рамка, след което е готово за рисуване. Боите, положени на канава, изглеждат по-наситени, ярки и многопластови, отколкото на хартия. Техниката променя цялото изображение и му придава невероятна цветност. 

  Със същите качества се откроява и модерният дигитален печат върху този плат. Всяка снимка е много по-цветна и “жива”, а освен това, платното е изключително устойчиво на скъсване, разпаряне и др. Използваният пълноцветен печат придава богата палитра нюанси, които в съчетание с триизмерните образи, приковават вниманието моментално. 

  Разнообразието от размери позволява прецизен избор – сет от няколко пана в различен размер, единично пано или голям панел 45-145 см., заемащ значителна част от стената. Картините от една част също се предлагат в разнообразни мерки, според обзавеждането. Канавата е опъната върху дървена МДФ подрамка с дебелина 2-3 см., с част за окачване, гарантираща дълготрайна експлоатация. 

  Прекрасните абстрактни картини за дома позволяват да добавите цвят в помещението или да заложите на черно-белите нюанси, които в триизмерен формат са изключително въздействащи. Пейзажите, флоралните мотиви и мотивите, свързани с домашен уют, са също толкова предпочитани за домашният интериор. Те са често поставяни в кухнята и дневната, на централна позиция, като водещ акцент, а в този си стил лесно задават настроението в цялото помещение. 

  ✅ Каква е разликата между CMYK и RGB – и двете ли се използват при дигитален печат на абстрактните картини❓


  Терминът CMYK се отнася до селекция от цветове, в случая Cyan, Magenta, Yellow and Black. Комбинациите от този квартет създават пълна цветова палитра. Магента и жълто например водят до получаване на червен цвят. От друга страна RGB се отнася до червено, зелено и синьо (red, green, blue) - цветовете на светлината, които компютърният екран смесва, за да образува цветове. Дигиталната печатообработка използва първия вариант.

  ✅ За какви помещения са най-подходящи абстрактните стенни картини❓


  3D картините Абстракция са подходящи както за жилищна декорация, така и за интериорен дизайн на офиси, заведения и други представителни помещения. От големината на дадена стая се определя видът на картината. За големи пространства по-подходящи са многокомпонентните картини, докато за малките помещения е по-удачно да се избират картините, съставени от само един елемент.

  ✅ Как трябва да се окачват – нужно ли е да се подсили крепежният елемент❓


  Окачването на картините, отпечатани върху платно канава е на същия принцип, на който се окачват класическите произведения на изкуството. Платното от канава е поставено върху лека MDF рамка с дебелина 2-3см, така че дори големите картини нямат извънредно голямо тегло. Това означава, че няма нужда да се подсилва допълнително крепежният елемент. Какво средство за окачаване ще се използва и как то ще бъде монтирано в стената, зависи изцяло от вида на основата – мазилка, гипсокартон, бетон, дърво и т.н.