Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Спайдърмен 1

0/ 5 (0)

  • + -

94.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 75 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 1 част х 75 х 100 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

С чудесната картина Спайдърмен, отпечатана върху канава, ще създадете приятна атмосфера в стаята на своето дете. Супер героите са любим персонаж на момчетата от 3 до 30-годишна възраст, така че ако имате син, спокойно можете да го зарадвате с подобен подарък. Картината е съставена от само една част. Това означава, че няма да срещнете трудности в избора на място и в нейното окачване на стената.

Канавата – най-благодатният материал за отпечатване на картини

Изображенията, отпечатани върху канава, са много ефектен елемент на декора. Иновативните методи на печат позволяват върху този материал да се пренесе всяко изображение – пейзаж, абстракция, репродукция на прочута рисунка или комиксови герои, както е в конкретния случай. Колекцията ни от картини залага изцяло на този материал, поради което се радва на висок интерес от страна на купувачите.

Канавата е вид текстилна тъкан, която има много по-добри характеристики от хартията. Неслучайно най-великите представители на импресионизма и изобразителното изкуство като цяло, са творили върху този вид платна.Платната канаваца представляват напълно естествена тъкан, но в същото време тя има специална повърхност, подходяща за печат с пигментно мастило с висока разделителна способност.

Състав на платната и начин на отпечатване

Съставът на платното включва полиестер (който придава еластичност) и памук (влияещ върху текстурата и зърността на материята). От значение е и технологията на отпечатване. Картините ни са изработени посредством високотехнологичен пълноцветен печат, с който се постига висока резолюция и максимална точност на предаване на изображението. Платната са опънати върху МФД подрамка, която прави продукта здрав, но същевременно лек и лесен за окачване.

Картината Спайдърмен е чудесна декорация за детската стая на вашето момче. Тя ще внесе колорит и приятно настроение и ще радва любимото ви същество с присъствието на любим комиксов герой. За разлика от картините, съставени от 3 и 5 части, този модел се състои от само един компонент. Размерът на картина канава Спайдърмен е 100 – 75см – ширина/височина.

Картина Канава Спайдърмен 1

94.90 лв.