Картини с пейзажи

Размер на картината
 • Картина Канава Алпи
  Картина Канава Алпи
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Алпи Сет 3 части
  Картина Канава Алпи Сет 3 части
  Размер: в 25 - ш 75 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Алпи Сет 5 части
  Картина Канава Алпи Сет 5 части
  Размер: в 60 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Бахами L
  Картина Канава Бахами L
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Бахами XL
  Картина Канава Бахами XL
  Размер: в 45 - ш 145 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Бряг 1 L
  Картина Канава Бряг 1 L
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Бряг 1 Сет 5 части
  Картина Канава Бряг 1 Сет 5 части
  Размер: в 60 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Бряг 1 Сет 5 части
  Картина Канава Бряг 1 Сет 5 части
  Размер: в 100 - ш 170 см

  159.00 лв.

 • Картина Канава Вино Сет 4 части
  Картина Канава Вино Сет 4 части
  Размер: в 55.8 - ш 80 см

  84.90 лв.

 • Картина Канава Водопад в джунглата L
  Картина Канава Водопад в джунглата L
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Водопад в джунглата S
  Картина Канава Водопад в джунглата S
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Много хора избират като декорация за стените си картини с пейзажи. Такъв избор винаги има дълбоко символичен подтекст, който на първо място изразява желание да се пренесем в мястото от картината/снимката. 

  Изображенията посочват още по-ясно мотивът за симпатията към красиви природни гледки, който обикновено е свързан с черти от характерът. Романтиците харесват флорални мотиви, крайбрежни градчета и плажни ивици, свободолюбивите хора предпочитат екзотични местности, планини или горски масиви, гъста зеленина и водопади, а привързаните към семейството си не могат да устоят на фотографии, свързани с дом и домашен уют. 

  Природни гледки за всяко настроение и интериор 

  Магазин Дегрец е подбрал категория от  картини за стена пейзажи с разнообразни сюжети и дизайн, сред които и най-взискателните потребители откриват изображението, описващо най-точно предпочитанията им. Изборът трябва да се съчетава и с интериорът на помещението. 

  Картини пейзажи на планински и горски райони например е изключително подходящ и за хол, и за спалня, тъй като зелените нюанси са благоприятни зрението и нервната система. Зеленият цвят е препоръчван като най-подходящ за релаксация след усилена работа и напрежение. Гледката на гора, планина, воден поток, допълнително успокоява сетивата. 

  Красотата на планинските пейзажи картини е второстепенната причина да изберем тях, като украса за конкретно помещение. В категорията са подбрани екзотични планински гледки от различни краища на света, включително Алпите, Тайланд и тропическата джунгла. Изберете любимата си дестинация и я поставете на централна позиция в дома или офиса си. Ще се почувствате по-мотивирани и позитивни моментално! 

  Морски преживявания 

  Интериорната картина с морски пейзаж е по-ангажиращ избор. Повечето от тези гледки създават сантиментално настроение, което не винаги е подходящо като акцент в централно и представително помещение – дневна, офис, фоайе и др. 

  Морските сюжети изглеждат прекрасно и там, ако присъстващите споделят общо настроение. За визуалният акцент е важно, какъв тип емоция съдържа избраната картина морски пейзаж – крайбрежен залез, плаж, залив, екзотична лагуна, морски скали и др. Всяка от тях е обагрена в различни цветове, които определят настроението на картината – тъмнозлатисто и червено създават съвсем различна емоция от зелено и синьо в ярки тонове. 

  Разнообразието от морски пейзажи картини им дава и широко приложение: те са подходяща декорация за дневна и спалня, малко офис пространство/кабинет. Темата на повечето от тях обаче е прекалено романтична, за да бъде поставена в просторно фоайе и салон на заведение. За такава цел са по-подходящи сюжетите с островни плажове, покрити с палми и искрящобял пясък. 

  Флорални мотиви и цветя 

  Благотворното въздействие на природата върху сетивата е силно, и това е факт за морските и планински гледки, но и за цветята през различните сезони. В категорията ни са представени сезонни фотографии на разцъфнали дървета и покрити с есенни листа клони, които създават също толкова ярко настроение. 

  Гледката на разцъфнали пролетни цветчета, розова пътека или поле с лавандула е доста стимулираща. Тук имате възможност да си я набавите в различни размери и форми – единично изображение или сет от няколко части, и дори няколко варианта на перспектива за една и съща гледка. Цветята носят усещане за оптимизъм и ведрина, и са силно предпочитан елемент от обзавеждането. 

  Здрава конструкция и удивителна палитра цветове 

  Рисунъкът и дигиталният печат върху канава (здраво памучно платно) са с неколкократно по-цветни и дълбоки нюанси, отколкото тези върху хартия. Канавата възпроизвежда изключително качествени изборажения. Нашите предложения са отпечатани само върху този материал. 

  За качеството и дизайнът им е отговорна и специалната технология на пълноцветен печат, която разгръща оттенъците на палитрата по изключително ярък начин. Този принт е и с доста изгодна стойност, така че в селекцията ни се предлагат продукти с евтини за картина пейзаж цени.

To Top