Картини с пейзажи

Размер на картината
 • Картина Канава Алпи
  Картина Канава Алпи
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Алпи Сет 3 части
  Картина Канава Алпи Сет 3 части
  Размер: в 25 - ш 75 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Алпи Сет 5 части
  Картина Канава Алпи Сет 5 части
  Размер: в 60 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Бахами XL
  Картина Канава Бахами XL
  Размер: в 45 - ш 145 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Бряг 1 L
  Картина Канава Бряг 1 L
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Бряг 1 XL
  Картина Канава Бряг 1 XL
  Размер: в 45 - ш 145 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Бряг 1 Сет 5 части
  Картина Канава Бряг 1 Сет 5 части
  Размер: в 100 - ш 170 см

  159.00 лв.

 • Картина Канава Бряг 1 Сет 5 части
  Картина Канава Бряг 1 Сет 5 части
  Размер: в 60 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Вино Сет 4 части
  Картина Канава Вино Сет 4 части
  Размер: в 55.8 - ш 80 см

  84.90 лв.

 • Картина Канава Водопад в джунглата L
  Картина Канава Водопад в джунглата L
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Водопад в джунглата S
  Картина Канава Водопад в джунглата S
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Много хора избират като декорация за стените си картини с пейзажи. Такъв избор винаги има дълбоко символичен подтекст, който на първо място изразява желание да се пренесем в мястото от картината/снимката. 

  Изображенията посочват още по-ясно мотивът за симпатията към красиви природни гледки, който обикновено е свързан с черти от характерът. Романтиците харесват флорални мотиви, крайбрежни градчета и плажни ивици, свободолюбивите хора предпочитат екзотични местности, планини или горски масиви, гъста зеленина и водопади, а привързаните към семейството си не могат да устоят на фотографии, свързани с дом и домашен уют. 

  Природни гледки за всяко настроение и интериор 

  Магазин Дегрец е подбрал категория от  картини за стена пейзажи с разнообразни сюжети и дизайн, сред които и най-взискателните потребители откриват изображението, описващо най-точно предпочитанията им. Изборът трябва да се съчетава и с интериорът на помещението. 

  Картини пейзажи на планински и горски райони например е изключително подходящ и за хол, и за спалня, тъй като зелените нюанси са благоприятни зрението и нервната система. Зеленият цвят е препоръчван като най-подходящ за релаксация след усилена работа и напрежение. Гледката на гора, планина, воден поток, допълнително успокоява сетивата. 

  Красотата на планинските пейзажи картини е второстепенната причина да изберем тях, като украса за конкретно помещение. В категорията са подбрани екзотични планински гледки от различни краища на света, включително Алпите, Тайланд и тропическата джунгла. Изберете любимата си дестинация и я поставете на централна позиция в дома или офиса си. Ще се почувствате по-мотивирани и позитивни моментално! 

  Морски преживявания 

  Интериорната картина с морски пейзаж е по-ангажиращ избор. Повечето от тези гледки създават сантиментално настроение, което не винаги е подходящо като акцент в централно и представително помещение – дневна, офис, фоайе и др. 

  Морските сюжети изглеждат прекрасно и там, ако присъстващите споделят общо настроение. За визуалният акцент е важно, какъв тип емоция съдържа избраната картина морски пейзаж – крайбрежен залез, плаж, залив, екзотична лагуна, морски скали и др. Всяка от тях е обагрена в различни цветове, които определят настроението на картината – тъмнозлатисто и червено създават съвсем различна емоция от зелено и синьо в ярки тонове. 

  Разнообразието от морски пейзажи картини им дава и широко приложение: те са подходяща декорация за дневна и спалня, малко офис пространство/кабинет. Темата на повечето от тях обаче е прекалено романтична, за да бъде поставена в просторно фоайе и салон на заведение. За такава цел са по-подходящи сюжетите с островни плажове, покрити с палми и искрящобял пясък. 

  Флорални мотиви и цветя 

  Благотворното въздействие на природата върху сетивата е силно, и това е факт за морските и планински гледки, но и за цветята през различните сезони. В категорията ни са представени сезонни фотографии на разцъфнали дървета и покрити с есенни листа клони, които създават също толкова ярко настроение. 

  Гледката на разцъфнали пролетни цветчета, розова пътека или поле с лавандула е доста стимулираща. Тук имате възможност да си я набавите в различни размери и форми – единично изображение или сет от няколко части, и дори няколко варианта на перспектива за една и съща гледка. Цветята носят усещане за оптимизъм и ведрина, и са силно предпочитан елемент от обзавеждането. 

  Здрава конструкция и удивителна палитра цветове 

  Рисунъкът и дигиталният печат върху канава (здраво памучно платно) са с неколкократно по-цветни и дълбоки нюанси, отколкото тези върху хартия. Канавата възпроизвежда изключително качествени изборажения. Нашите предложения са отпечатани само върху този материал. 

  За качеството и дизайнът им е отговорна и специалната технология на пълноцветен печат, която разгръща оттенъците на палитрата по изключително ярък начин. Този принт е и с доста изгодна стойност, така че в селекцията ни се предлагат продукти с евтини за картина пейзаж цени.

  ✅ С какво картините канава превъзхождат класическите картини с пейзажи❓


  Нашите картини с пейзажи, отпечатани върху канава превъзхождат класическите картини по множество показатели. На първо място върху канавата никога няма отблясъци, така че отпада въпросът къде да окачим картината, така че изображението да не бъде скривано от отблясъците на слънчевата светлина или изкуственото осветление. Напротив, светлината подсилва яркостта на цветовете. Картините с вътрешна рамка са много по-леки от тези с масивна рамка и стъкло, което пък улеснява процеса по транспортиране и окачване.

  ✅ Успяват ли пейзажите от вашите картини да въздействат по желания начин❓


  Категорично да. Картините ни представляват снимки, направени от водещи фотографи, които са допълнително редактирани до пълна резолюция преди печат, за да се гарантира, че финалното изображение ще бъде изпълнено с цвят и детайли. Разделителната способност на всяка от картините ни е невероятна, изпълнена с безупречни детайли, които обикновено са видими само ако се гледат на голям принт. В същото време платната от канава създават ефект „Живопис”, формирайки хибрид между дигитална картина и автентично произведение на изкуството.

  ✅ Могат ли картините ви да заместят фототапетите❓


  По-големите ни XL модели се справят чудесно с тази задача. Безрамковият метод на изработка позволява картините от един елемент да се използват вместо фототапети. Конкретно пейзажите са най-търсени в това отношение. 3D картините канава не изискват специална подготовка на стената и могат да се монтират от всеки в рамките на няколко минути.