Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Самолет на пистата Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Съставена от цели 5 части, декоративната картина Самолет на пистата, ще промени изцяло интериора на помещението, в което ще я поставите. Стенна декорация на такава тематика е подходяща както за жилища, така и за офиси, туристически компании, търговски обекти и заведения. Изображението е наистина вълнуващо с триизмерното си присъствие и невероятен колорит.

5 сетова композиция – насладете се на стенна декорация от изцяло нов тип

Картините канава са модерно решение за украсяване на стени в жилищни и други помещения. При тях можем да открием предимствата на двете основни форми на изобразително изкуство – фотографията и живописта. Снимките са отпечатани не на стандартно хартиено платно, а на платно от канаваца, върху каквото е рисувал почти всеки изтъкнат художник.

Чрез това съчетание се постига невероятно въздействащ ефект с висока художествена стойност. За заснемане на изображението са използвани най-новите цифрови технологии, както и за отпечатването му върху платното от канава. Резултатът е с отлична точност, наситеност на цветовете и с висока художествена стойност.

Нашите картини канава са представени в различни конфигурации – от 1, 3 и 5 части. Колкото повече пана присъстват в композицията, толкова повече раздвиженост  и дълбочина на декора ще бъдат постигнати. Сетът се състои от 5 отделни пана с различни размери, при подреждането на които се получава ефект на ракурс.

Канавата – благодатен материал за пренос на изображения

Канавата, върху която е отпечатано изображението на самолет на пистата, е благодатен материал за тази задача. Тя представлява текстилна материя, опъната върху подрамка от МДФ. Текстилът не отразява светлината, което позволява по-добра визуализация на изображението под всякакъв ъгъл.

Модерните методи и по-конкретно високотехнологичният пълноцветен печат, осигуряват дълготрайност на картината, наситеност на цветовете и изумителна детайлност на всеки фрагмент. С времето 5-сетовата картина Самолет няма да избледнее под въздействието на слънчевите лъчи. Тя ще остане все така ефектна, пищна и въздействаща след години.

Важно: уверете се в правилното позициониране на детайлите, за да постигнете желания декоративен и визуален ефект!

Картина Канава Самолет на пистата Сет 5 части

89.90 лв.