Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Динозавър 3D XL

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Реалистичният фототапет Динозаври е чудесна декорация за стаите на деца и тийнейджъри. Триизмерното изображение създава усещане за реално присъствие на праисторическото животно в стаята. Нещо, което със сигурност означава, че с тапета ще създадете един по-различен интериор.

Искате ли да постигнете „Уау” ефект?

Изборът на 3D фототапет с изображение на динозавър ви позволява да постигнете стряскащ ефект. Изображението създава илюзията за разрушена от звяра стена, с което неволно предизвиква усещане на панически страх у наблюдателите. Динозавърът е сякаш на една крачка от влизане в стаята, което неизбежно ще впечатли новите посетители.

Изключително живата картина е плод е фотомонтаж. Благодарение на иновативните технологии във фотографията и съвременните методи за отпечатване, картината е изключително жива. Цветовете са супер наситени и наблюдателят може да отличи всеки нюанс. Погледнато от различен ъгъл, изображението изглежда сякаш се движи. Това гарантира микс от емоции и едно пълноценно изживяване за наблюдателя.

Голям размер, изискващ внимание при монтажа

Колекцията ни от фототапети включва продукти на различна тематика и с различни размери. Фототапетът, изобразяващ динозавър, е един от големите ни модели. Размерът му е 254 х 368 см – височина/широчина, с което смятаме, че полагането му на стена може да се окаже истинско предизвикателство за начинаещите в този вид операции.

На първо място е необходимо да осигурите достатъчно свободно пространство на тази невероятно въздействаща стенна декорация. Желателно е пред тапета да няма много и високи мебели, които да закриват изображението и да намаляват ефекта. Поставянето на фототапета срещу прозорец няма да доведе до избледняване на цветовете и ронливост а хартията с времето. Материалите, които се използват, имат висока устойчивост и дълготрайност.

За разлика от други тапети с динозаври, чиито размери са по-малки, този модел се състои от 4 части. Това ще направи операцията по залепването му малко по-сложна и времеемка, но при силно желание, всеки може да се справи, без професионална помощ. Заедно с фототапета ще получите и безплатно лепило.

Фототапет Динозавър 3D XL

89.90 лв.