Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Еротика 1

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Еротичната фотография винаги е вълнувала хората, показвайки тялото в най-добрата му светлина. Нашият красив фототапет Еротика 1 е част от чувствената ни серия фототапети, преназначени специално за тесен кръг ценители. В това изображение ще откриете истинско вдъхновение. То определено заслужава да краси някоя от стените в уютния ви дом.

Красивото изображение е винаги приятно допълнение към интериора

Разликата между еротиката и лошия вкус е толкова отчетлива, че едва ли някой би приел присъствието на този фототапет в дома ви за пошло и неуместно решение. От изображението струи красота – показана е цялата прелест на едно женско тяло, но с изключителен вкус и внимание към детайла.

Защо да изберете именно този наш фото тапет? Причините са повече от една. На първо място цветовата структура на картината го прави подходящ за всеки интериорен дизайн. Светлият фон ще помогне да се постигне илюзията за по-просторно и разчупено пространство. Картината е особено подходяща за малки помещения, в които има недостиг на слънчева светлина.

Всъщност, за какви помещения е подходящ еротичният фототапет? В съвременния разкрепостен свят, не смятаме, че има ограничения. Можете да го поставите в централното помещение, в което посрещате гости – хол, всекидневна, трапезария и т.н. Тук в никакъв случай не става въпрос за пошло изображение, което би накарало външен човек да се почувства неловко.

Тапетът Еротика 1 е идеален за спалнята, и не защото там ще бъде достъпен за много тесен кръг посетители, а защото тематиката му е най-тясно свързана с точно това жилищно помещение. Чудесно би изглеждала голяма снимка като тази и в стая със специфично предназначение – стая за игри, ателие, в което тече творчески процес или офис, стига сферата на дейност да е близка до темата на фототапета.

За да ви помогнем да декорирате съответното помещение максимално бързо с това прелестно изображение на жена, в цената на тапета сме включили лепило. Спестяваме ви не само допълнителен разход, но и притеснението да изберете подходящото сред огромния брой тапетни лепила.

Фототапет Еротика 1

65.50 лв.