Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Красавицата и Звяра 2

5/ 5 (1)

  • + -

75.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Красив, въздействащ и преди всичко, изображение от любима анимация – фототапет Красавицата и звяра е най-добрата декорация за една момичешка детска стая. С него ще пренесете любимите приказни герои при своята малка принцеса и в същото време ще създадете красив интериор, с който ще имате пълното право да се гордеете.

Стандартен размер, подходящ за стаи с всякаква квадратура

Тапетът на детска тематика с изображение на красавицата и звяра от едноименната приказка е с класическия днес размер 184 х 254 – височина/широчина. Той ще се пише чудесно в стаи с различна площ, без да отнема голяма част от полезното пространство в съответните помещения. Знаем, че, за да декорираме с фототапет, е нужно да жертваме една от стените – там не можем да наредим мебели.

В същото време тапетът не е никак сложен за залепяне, защото се състои от само две части. Колкото по-малко компоненти съдържа един фото тапет, толкова по-бързо и лесно става лепенето. Рискът от допускане на грешки и асиметрия в детайлите на изображението също се елиминира. Спокойно можете да залепите фототапета сами, вместо  да търсите професионална помощ.

Защо да изберете именно този фототапет?

Обикновено децата вземат дейно участие в избора на декорацията за своите стаи. По същия начин е възможно вашата малка принцеса да е обсебена от приказката за страшния звяр и красивата Бел, както много поколения момичета преди нея. Подарете радост на своето дете, украсявайки стаята му с героите от любимата приказка.

Тапетът е също хитър начин да го стимулирате детето си да прекарва повече време в стаята, предназначена специално за него. Виждайки постоянно любимите герои, то няма да се чувства само. Важно да е да изтъкнем също, че този тапет е съставен от само две части, така че бързо и лесно ще го залепите. Фототапетът ще бъде акцентът на интериора и ще създава позитивно настроение.

За да ви спестим време, нерви и пари, предлагаме фототапета с безплатно лепило. Получавайки пратката, можете веднага да пристъпите към неговото залепяне на стената.

Фототапет Красавицата и Звяра 2

75.50 лв.
To Top