Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Вълк L 1

5/ 5 (1)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

На любителите на арт декора и дивата природа предлагаме впечатляващия фототапет Вълк в черно-бял вариант. Той ще се впише отлично във всяко модерно обзаведено пространство и ще ви създава приятно настроение. Моделът е с класически размери: 184 х 254см - височина, широчина. Подходящ за по-просторни стаи с максимално количество дневна светлина.

Фототапетът – предпочитана декорация за стени

Фототапетите са декоративен продукт за стена, навлязъл отдавна в жилищния интериор. Съвременните фото тапети се отличават с много по-високо качество, касаещо както изображението, така и самите материали. Хартията, върху която се отпечатват тапетите, е с по-голяма здравина и устойчивост на износване. Фототапетът може да се почиства от прах и петна с леко влажна кърпа.

Съвременните методи на отпечатване позволяват изображението да се предаде с максимална точност, а визуализацията да е възможна от всякакво разстояние. Благодарение на дигиталните методи на печат, гледайки картината от близко разстояние, няма да виждате отделните точки (пиксели), които я изграждат.

Заради силното му въздействие върху настроението и интериора като цяло, фототапетът не е отживелица, а модерно и ефектно средство за декориране на стени. Правилно избрана, картината може да допълни интериорния дизайн и да създаде усещане за уют и естетика в съответното помещение. Моделът с изображение на вълк е подходящ за дневна, спалня и дори за стаята на тийнейджър.

Модел от 2 части – залепянето му няма да ви затрудни

Големите фототапети са предпочитани за по-просторни помещения, но те могат да бъдат и по-трудни за инсталиране върху стената. Продуктите, съставени от голям брой детайли, се смятат за декорация с висока сложност на полагане. Купувачите избират тапетите, които са внушителни като размер, но с по-малко части.

Моделът Вълк – L1 се състои от само 2 части. При залепянето му няма да срещнете особени затруднения, дори ако не притежавате нужните умения и опит. Подготовката на стената е решаващ фактор за качеството на крайния резултат. Основата трябва да бъде гладка и равна, както и чиста и напълно суха. Заедно с фототапета ще ви предоставим и нужното количество лепило.

Фототапет Вълк L 1

65.50 лв.