Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Мазилка

4/ 5 (83)
  • + -

Опции
* Ширина:3.20 лв.

Създаването на ефектна релефна мазилка е сложна и скъпа операция, която се изпълнява за доста дълъг период от време. Вие можете да постигнете същия ефект бързо, лесно и с минимален разход на финансови средства. Самозалепващото фолио мазилка е чудесно решение за всички гладки повърхности, включително стъкло.

По-евтин и по-чист ремонт с висок естетичен ефект

Искате нов кухненски гръб, който да скрие грозните плочки, но средствата все не достигат. Тук на помощ идва самозалепващото ни фолио Мазилка. С него можете да скриете старата керамична облицовка буквално за броени минути. Ефектните мазилки са тренд в интериорния дизайн, който обаче е несъвместим с влажните зони в жилищните помещения.

За щастие, фолиото е напълно влагоустойчиво, тъй като е изработено от PVC. Можете спокойно да го залепите върху плочките в кухнята или банята, постигайки модерен визуален ефект, но запазвайки пълната влагоустойчивост на стената. PVC е пластичен полимер, който издържа на намокряне и големи температурни разлики.

В същото време с фолиото ще можете да преобразите съответното пространство без да създавате хаос в цялото жилище. При ремонтите с декоративно фолио не се вдига шум и прах – можете да работите по всяко време на денонощието. След като приключите обновяването на интериора, почистването ще включва само изнасяне на хартията, която сте отстранили от гърба на филма.

Трайна и качествена облицовка

Много хора възприемат фолиата като компромис при реновиране на жилищни и търговски пространства, но ние ви уверяваме, че този материал е по-траен отколкото сте очаквали. Съвременните производствени технологии позволиха създаването на декоративни филми с по-висока плътност и устойчивост на износване.

Фолиата имат защитно покритие на повърхността, което защитава декоративния принт от избеляване. Дори ако филмът е ежедневно изложен на влага и почистващи препарати, цветовете и шарките няма да изгубят първоначалния си облик. Материалът е също така устойчив на плесени, осигурявайки чиста и безопасна среда.

Фолиото се предлага на линеен метър при широчина 45см. Вземете предвид ширината на покритието, когато определяте нужното ви количество.

Фолио Мазилка

3.20 лв.