Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет дуплекс Тухла 3D сив

3/ 5 (157)
  • + -

8.80 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.Модел с наличие на 3D ефект.

На нашите клиенти, които са максимално взискателни към качеството на стенните покрития, предлагаме превъзходен дуплекс тапет Тухла 3D, издържан в светло сивата гама. С него ще създадете лесно стилен и модерен интериор и в същото време ще имате едно дълготрайно решение, така че необходимостта от подмяна на тапетите да не ви безпокои в следващите години.

Особености на дуплекс тапетите

Дуплекс или двуслойните тапети, както са още познати, предлагат уникална комбинация от естетическа привлекателност и функционални предимства, които ги отличават от техните еднослойни аналози. Структурата на двуслойните тапети включва интегрирането на два отделни слоя, всеки от които допринася за цялостната издръжливост и визуална привлекателност на стенното покритие.

Първият слой, обикновено нетъкан текстил (флизелин), осигурява здрава основа и лесен монтаж. Този слой гарантира, че тапетът прилепва безпроблемно към стената, като същевременно предотвратява образуването гънки, което го прави по-удобен за работа в процес на полагането.

Вторият слой се състои от декоративна повърхност, демонстрираща сложни модели, текстури и цветове. Тази двуслойна конструкция подобрява цялостната устойчивост на тапета и го прави по-малко податлив на износване и разкъсване с времето.

Предимства

Едно от основните предимства на дуплекс тапетите е способността им ефективно да прикриват несъвършенствата по повърхността на стените. Двуслойната структура помага да се маскират малки пукнатини, неравни повърхности и грапавини, създавайки гладко и безупречно покритие. Освен това двуслойните тапети често имат повишена устойчивост на влага, което ги прави подходящи за помещения с висока влажност като кухни и приземни помещения.

Гъвкавостта на тапетите дуплекс се простира до лесното им премахване и повторно инсталиране, което позволява бързи и безпроблемни актуализации на стенната декорация и интериора като цяло. С широка гама от налични дизайни и текстури, тези покрития предлагат на собствениците възможност да персонализират жилищните си пространства и да се наслаждават на практическите предимства на двуслойната структура.

Сивият ни модел Тухлена стена е отлично решение за създаването на уютен и модерен интериор. Този декоративен ефект се вписва в много стилове – от класически до Лофт и модерен. В секция „Консумативи” на нашия магазин ще намерите и нужното ви лепило за качествено инсталиране на тапета.

Тапет дуплекс Тухла 3D сив

8.80 лв.