Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Тухла 2 бежов

0/ 5 (0)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Влагоустойчив тапет, имитация на тухла, е най-доброто решение за декориране на стените в кухни и други помещения с висока влажност и степен на замърсяване. Бежовият нюанс е отлично решение за създаване на неутрален фон, на който белите и тъмни мебели изпъкват много добре. Тапетите ни се предлагат в стандартни размери – ролка с ширина 53см и дължина 10 метра.

Възможност да защитите стените от пръски и да ги поддържате чисти

Стенните мазилки са уязвими на влага, а в същото време почистването им в дълбочина е напълно невъзможно. Ето защо влагоустойчивите тапети са отлична опция за стенна облицовка. От една страна те защитават мазилката от разрушаване вследствие на влагата, а от друга – улесняват поддържането на идеална чистота.

Тапетът Тухла 2 е подходящ за кухненски пространства, както и за хол и трапезария. Неговата влагоустойчива структура се дължи на PVC покритие, което издържа на висока влажност и дори на пръски вода. Може да се използва като декоративен кухненски гръб, където ще бъде изложен на мокрене при миенето на съдове и на замърсяване по време на готвене.

Стенното покритие ще издържи дори на пръски мазнина, които могат да се почистят с гъба и подходящ препарат. В същото време ПВЦ покритието защитава тапета от избеляване вследствие на излагане на UV лъчи и често почистване. Логично, цената на миещите се тапети е по-висока от тази на хартиените, но и животът им е в пъти по-дълг.

Тухлената стена – модерен акцент в домашния интериор

Стенните декоративни покрития, имитиращи тухлена стена, продължават да бъдат изключително популярни вече няколко години. Причината за популярността на този принт е неговата способност да създава уют и автентична домашна атмосфера. Изображението при този влагоустойчив тапет е супер реалистично – много близко до тапетите с 3D ефект.

Тапетите тип тухлена стена позволяват създаването на фокусна точка в определена зона от помещението. Моделът, който ви предлагаме, се комбинира отлично с бели и светло-бежови стени. Влагоустойчивите тапети се лепят лесно с подходящите за целта лепила. За отлични резултати при лепене, основата трябва да е идеално гладка и равна.

Тапет влагоустойчив Тухла 2 бежов

6.30 лв.