Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Колизеумът в Рим Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Представяме ви прелестната картина канава Колизеумът в Рим от 5 части. Това е една модерна арт композиция, която ще се превърне в акцент във всяко помещение. Можете да я купите за собствения си дом или да я изберете за подарък на скъп човек. Един от символите на Вечния град е сам по себе си внушителна гледка, но представен като комплект от пана, Колизеумът е още по-въздействащ.

Арт фотография, представена по също толкова артистичен начин

Нашата колекция от картини представя този вид стенна декорация по един нов и изключително стилен начин. Акварелът и пастелът не са изгубили своето очарование, но картините от класически тип вече не се комбинират добре с интериора на модерния дом. С промяната на интериорните стилове, настъпи моментът декорацията да се адаптира към тях.

Картината Колизеум представлява майсторски направена фотография. Съвременните технологии във фотографското изкуство позволиха на изображенията да изглеждат като живи. Дигиталните камери заснемат лица, пейзажи и детайли с изключителна точност. Цифровото заснемане позволява и цифрова обработка на изображенията, така че те да придобият още по-въздействащо излъчване.

На фона на фотографските иновации, материалът, върху който се отпечатват изображенията, е доста стар. Канавата е вид текстилно платно – същото, върху което са рисували великите импресионисти. Заснетото изображение се пренася върху материята по методите на пълноцветния високотехнологичен печат. Резултатът е картина с ярки и живи цветове, разделена на няколко сегмента.

Картините от 5 пана – едни от най-стилните и ефектните

Красивата картина, изобразяваща Колизеумът в Рим е съставена от 5 броя пана. С различния си размер, отделните части образуват една много раздвижена композиция. Конкретният модел включва 2 пана с размер 40 х 20см, 2 с големина: 50 х 20см и едно голямо с размер 60 х 20см.

Паната се подреждат в низходяща редица. Най-голямото пано се поставя в центъра, а всяко следващо е с по-малък размер от предходното. Канавата е опъната върху подрамка от МДФ, която е лек, но стабилен материал. Желателно е между отделните части на картината да се остави разстояние от 2 – 2,5см.

Картина Канава Колизеумът в Рим Сет 5 части

89.90 лв.