Картини градски пейзаж

Размер на картината
 • Картина Канава Айфелова кула 1
  Картина Канава Айфелова кула 1
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Айфелова кула 2 S
  Картина Канава Айфелова кула 2 S
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Айфелова кула 2 М
  Картина Канава Айфелова кула 2 М
  Размер: в 80 - ш 80 см

  84.90 лв.

 • Картина Канава Айфелова кула 3
  Картина Канава Айфелова кула 3
  Размер: в 60 - ш 40 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Айфелова кула 4
  Картина Канава Айфелова кула 4
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Берлин през нощта
  Картина Канава Берлин през нощта
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Биг Бен Сет 5 части
  Картина Канава Биг Бен Сет 5 части
  Размер: в 60 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Колекцията ни от градски пейзажи картини ще отговори на най-високите очаквания на почитателите на модерния и по-разчупен интериор. С уникалните ни цветни и черно-бели композиции ще придадете нужната дълбочина и завършеност на всяко жилищно и офис помещение. Отличното качество на изгодна цена, е валидно и за тази група продукти, предлагани от онлайн магазин Дегрец.

  Богат избор от размери, форми и конфигурации

  От този раздел можете да изберете картина с изображение на любимият ви мегаполис, състояща се от едно стандартно пано или сет, включващ 3, 4 или 5 части. Разнообразието от начини на подреждане, ви позволява да оформите картината по съвсем различен от обичайния начин. Най-модерният в момента триизмерен ефект се постига с комплектите от 3 и 5 елемента, подредени по големина от центъра навън.

  Бихте могли да заложите и на по-абстрактен дизайн, като изберете стъпаловидно наредените пана. Чудесно решение в този случай е 5-компонентния ни сет Бруклински мост. Интересното е, че всяка композиция получава съвършения си облик, когато паната се окачат на разстояние 2 – 2.5см едно от друго.

  За дълбочината и живото присъствие на всяка картина, огромен принос има материалът, върху който е отпечатан конкретния пейзаж. Паната представляват конструкция, състояща се от MDF подрамка с дебелина 3см, върху която е опънато платно от канава. Канавата е вид памучен текстил, отличаващ се изключителна плътност, гъвкавост и здравина.

  Яркостта на цветовете е забележителна, което се дължи на високотехнологичните методи на отпечатване. Използван е пълноцветен печат с високо качество на мастилата, така че да се гарантира запазването на цвета за дълъг период от време, въпреки високите температури и влажността в помещенията в комбинация с въздействието на UV лъчите.

  Колекцията ни от картини градски пейзаж включва майсторски заснети снимки на едни от най-впечатляващите световни градове. Можете да изберете символа на Париж – Айфеловата кула в цветен или черно-бял вариант, прословутия бруклински мост, Венеция, Голдън гейт и така ефектните графити, превърнали се в символ на всеки по-голям град.

  ✅ Какво е специфичното при високотехнологичния пълноцветен печат❓


  Пълноцветният печат е сравнително нова технология, която позволява директно 3D принтиране на различни изображения. С нея се повишава както качеството, така и ефективността при печатане, включително върху канава, какъвто е случаят с картините ни с градски пейзажи. Допреди появата на тази иновация, прототипите за многоцветни детайли бяха много сложни за произвеждане по конвенционалните методи на производство и често включваха сложни технологии за последваща обработка и интензивна ръчна работа. С пълноцветния 3D печат, многоцветните или текстурирани прототипи могат да бъдат директно 3D отпечатани, което намалява разходите и съкращава времето за производство.

  ✅ За кои помещения смятате, че са най-подходящи 3D градските пейзажи❓


  Градските пейзажи, особено когато са пресъздадени по толкова реалистичен и въздействащ начин са подходящи за почти всяко модерно обзаведено помещение. Това може да бъде хол, дневна, предверие и дори детска стая. Точно тези изображения се смятат и за най-подходящи за офиси и домашни работни помещения тип кабинет.

  ✅ Какви са изискванията към нивата на влажност в помещението, където евентуално ще се окачи картина от канава❓


  Категорично не ви съветваме да окачвате някоя от нашите картини в баня или на открито, където ще бъде мокрена от дъжда. Що се касае обаче до приземни и други помещения с по-високи нива на влага, картините ни могат да се използват за декорация там. Канавата, за разлика от хартията е по-устойчива на въздушна влажност, но все пак в стаи с високи нива на влага съществува риск от развитие на плесени, което може да се отрази на цветовете на изображението след известно време.