Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Бяла роза

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 75 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 1 част х 75 х 100 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Картина канава Бяла роза е идеалната декорация за спалнята, както и за всяко друго приятно обзаведено помещение. Тя ще бъде високо оценена от романтичните натури, които обичат красотата и пищността на цветята. Внесете глътка свежест в градското си жилище и го направете по-уютно и приятно за живеене.

Картините с изображения на цветя – нежност в една декоративна композиция

Цветята винаги успяват да внесат колорит, топлина и уют в дадено помещение. Независимо дали са живи, нарисувани или под формата на майсторски заснети фотографии, растенията ни създават усещане за покой и ведро настроение. Картината от канаваца, изобразяваща прелестна бяла роза, ще оживи вашия дом, офис или представително помещение.

Белите рози, както и всички останали бели цветя, са символ на невинност и нежност. Поради тази причина и картината, представена тук има много ефирно и женствено излъчване. Можете да я поднесете като подарък на жена, която обича изискания романтичен интериор. Със светлите си нюанси, изображението ще стои чудесно в стая с тъмни мебели и детайли на интериора.

Арт фотография, отпечатана върху канава

Картината с бяла роза е образец на съвременната арт фотография. Високите технологии позволиха снимките да се заснемат с безупречно качество, така че да се пресъздаде с максимална точност дори най-дребния детайл от заснетия обект. Друг технологичен напредък доведе до създаването на невероятно красиви картини – високотехнологичният цифров печат.

Картините се отпечатват не върху класическата хартия, а върху канава, което ги прави още по-обаятелни. Канавата е вид текстилно платно, което превъзхожда хартията по множество показатели. Здравината на материала се допълва от матовата му повърхност. Картините, отпечатани на канаваца не страдат от светлинните отблясъци и могат да се гледат под всякакъв ъгъл.

Пищната картина канава Бяла роза е с внушителни размери – 75 х 100см – височина/широчина. Платното е опънато върху лека и здрава подрамка от МДФ. Тук имаме само една част, което значително улеснява окачването на декоративния детайл. Изберете внимателно местоположението на картината, за да виждате ежедневно розата в цялата ѝ прелест.

Картина Канава Бяла роза

89.90 лв.