Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Кафяв

4/ 5 (4)

  • + -

16.00 лв.

Един лист покрива 0.30 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

Интериорните проекти, които могат да се реализират с помощта на PVC ламперия, са изключително много. С този кафяв панел ще постигнете изящество във вътрешния дизайн на много помещения. Лампериите от поливинилхлорид могат да се използват и на открито за облицовка на фасадни конструкции и пристройки. С тях ще защитите по-деликатните участъци от разрушение вследствие на влагата и ниските температури.

Кафявата ламперия – чудесна имитация на лакирано дърво

С кафявата ни пвц ламперия ще постигнете изящен декоративен ефект. Този модул имитира чудесно тъмно лакирано дърво. За разлика от естествената дървесина обаче, пластмасовите панели имат много по-високи изолационни и якостни свойства. Докато дървото, дори и лакирано, подлежи на гниене в агресивна среда, то pvc ламперията се справя отлично в условия на висока влажност и големи температурни амплитуди.

Предимството на този продукт е широкото му приложение. С различен брой от тези панели можете да покриете стена в банята или да обособите отделен участък от помещението като самостоятелен кът. Не съществува пречка да облицовате открита тераса или част от фасадата на сграда. Навсякъде, където е неудачно или твърде скъпо да се използва масив, кафявата ламперия е отличен заместител.

Отличен термо и шумо изолатор

Плоскостите от поливинилхлорид са отличен шумо и топлоизолатор. Това се дължи на специфичната им камерна структура, която може да се види на снимката. Различните панели имат различен брой камери, които се изпълват с въздух. Въздухът приема и задържа околната температура, поддържайки стената топла, когато помещението се отоплява, или хладна при климатизация.

В същото време цената на нашите ПВЦ ламперии е изключително ниска. Предлагат се в множество цветови и декоративни варианти, от които да избирате. Инсталирането им на стена е лесно и бързо, без излишно замърсяване на помещенията. Ще ви предоставим всички нужни за инсталацията аксесоари.

Едни от задължителните детайли са профилите за свързване на панелите. Те могат да бъдат ъглови, свързващи и завършващи. Тяхното предназначение е да изпълнят безшевна връзка между отделните пана.

Вижте също: pvc плоскости

PVC ламперия Кафяв

16.00 лв.