Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Камък валун 3D ефект

3/ 5 (48)

  • + -

20.00 лв.

Един лист покрива 0.81 кв.метра. Ламперията се продава в комплект от 2 листа с обща квадратура 1.62 кв.м

С ПВЦ ламперия имитация на камък е лесно да създадете обзавеждане с изключително луксозно излъчване. Моделът, който виждате е чудесна стенна облицовка от поливинилхлорид с декоративен принт, озаглавен Камък валун.

Характеристики на изделието

PVC ламперия 3D ефект е чудесно решение за облицовка на стените в помещения с висока влажност и специфично предназначение. Материалът е устойчив на намокряне, поради което този вид стенна декорация е удачно решение за помещения с високи хигиенни изисквания. Модел Камък валун се се продава в комплект от 2 листа с обща квадратура 1.62 кв.м. Всеки лист покрива 0.81 кв.м.

Интересното при лампериите от pvc с триизмерно релефно изображение е, че могат да се полагат върху всякаква основа, включително върху гипсокартон, фаянсови плочи, дърво и метал. Монтирането се изпълнява посредством пластмасови монтажни профили, с каквито магазинът ни също ще ви снабди. Укрепването към стените се изпълнява с дюбели и винтове.

Каменният зид има изключително достолепно излъчване. Такава стенна декорация може да се приложи в абсолютно всяка жилищна стая, но най-вече в бани и кухни. Комплект ламперия от два листа ще ви бъде достатъчна за ефектен и лесен за поддържане кухненски гръб.

Материалът не издържа на високи температури и директно нагряване, поради което ламперията не бива да се използва непосредствено зад готварски печки и отоплителни уреди на твърдо гориво. Почистване с твърди метални предмети и абразивни почистващи препарати не е желателно.

Ниската цена и максимално лесният начин на монтиране ви задължават да изберете този модел ПВЦ ламперия Камък за реализиране на всякакви интериорни проекти за кратко време и при ограничен бюджет. Полагането на листите от поливинилхлорид не би трябвало да ви затрудни особено. С конкретния вид декорации за стена можете да си спестите времето за скъпи и сложни ремонти, както и финансовите средства за наемане на майстори.

Вижте също: пвц панел

PVC ламперия Камък валун 3D ефект

20.00 лв.
To Top