Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Дърво фон 3D ефект

3/ 5 (15)

  • + -

19.90 лв.

Един лист покрива 0.81 кв.метра.

Ламперията се продава в комплект от 3 листа с обща квадратура 2.43 кв.м.

PVC ламперия Дърво фон 3D ефект ви позволява да постигнете уникални резултати при изграждане на домашния интериор. Създайте си усещане, че се намирате в малка къщичка в гората или старопланинска хижа. За да го направите, не е нужно да купувате огромно количество скъп дървен материал.

Изумително реалистичен ефект с максимална грижа за природата

Плоскостите от поливинилхлорид ви позволяват да се насладите на топлината на дървото, но без за целта да бъдат изсичани хиляди декари многовековни гори. PVC ламперията с 3D ефект дава възможност за реализиране на смели и артистични интериорни проекти за кратко време и с много по-малък разход на финансови средства.

Освен, че е много по-евтин аналог на масивната дървесина, пвц панелът ни позволява да се погрижим за природата, която ни заобикаля. Многовековни  дървета биват изсичани и цели гористи масиви оставяни голи само за строителни цели. От екологична гледна точка е редно да постъпим отговорно, намирайки подходяща и целесъобразна алтернатива на дървения материал.

Предимства на ламперията ПВЦ

Панелите от поливинилхлорид не са нискокачествен заместител на истинското дърво, напротив. Материалът превъзхожда натуралния продукт по множество показатели, например:

  • По-голяма дълготрайност на стенната облицовка;
  • Многократно по-висока устойчивост на химични, механични и термични въздействия;
  • Пълна влагоустойчивост – позволява мокро почистване на стените;
  • Не подлежи на разрушаване от термити и дървояди;
  • Не се нуждае от защитно покритие – готов за употреба материал;
  • Екологично чисто интериорно решение, подходящо за всяко помещение.
  • Многократно по-ниска цена.

Ламперията с триизмерен ефект, имитираща дървена стенна облицовка, решава редица проблеми в декорацията на дома. Тя скрива неугледни и криви участъци по стените, спестявайки солидни средства за нова мазилка и шпакловка. Може да се монтира на всякаква основа – тухла, панел, гипсокартон и дървени прегради. Монтажът е бърз и лесен. Изпълнява се лесно с дюбел винтове или планки.

3D ламперия дърво фон се предлага на листи, като един лист покрива 0.81кв.м. Размерът на листа е 30 х 270 – широчина/височина. Дебелината на всяка плоскост е 9мм.

Вижте също: пвц плоскости

PVC ламперия Дърво фон 3D ефект

19.90 лв.
To Top