Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия бял гланц супер

3/ 5 (140)

  • + -

16.90 лв.

Един лист покрива 0.75 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

С представената тук PVC ламперия бял гланц е възможно да се изпълнят най-разнообразни проекти за реновиране и облагородяване на жилищния интериор. Ние от онлайн магазин Дегрец ви даваме достъп до висококачествени и практични декоративни решения на изгодни цени. Съчетани с удобния и лесен начин на пазаруване, продуктите ни са показател за един разумен и рентабилен избор.

Характеристики на модела

Модел Супер представлява ламперия от поливинилхлорид с гладко гланцово покритие. Тя е пълна противоположност на релефните ни триизмерни ламперии, но също толкова изящна и елегантна стенна декорация. Може да се използва за облицовка на стените в участъци, които не позволяват друг метод на покриване.

Лампериите от ПВЦ са чудесна алтернатива на керамичните плочи и облицовките от дърво. Те са не само много по-евтини, но и изключително устойчиви на влага и лоши атмосферни условия. Гланцираният модел в бял цвят би могъл да се използва в приземни помещения, като адекватна алтернатива на стандартните мазилки. Този материал не се руши от влагата и не допуска развитието на плесени.

С PVC ламперията с бяло гланцово покритие могат да се облицоват също коридори, бани, кухни и тераси – открити и затворени. По този начин става възможно бързото изпълнение на дори по-мащабни по-площ ремонти, като не бива да забравяме, че цената на облицовката е по-ниска от тази на всички други решения, предлагани до момента.

Продуктът, както болшинството ни ламперии от пвц се предлага на цели листи, като в случая листите са с размери 25 см x 3 м х 8 мм – съответно ширина, височина, дебелина. Един лист от модела покрива площ от 0.75кв.м. Плоскостите не се разкрояват по желание на клиента, но оформянето им става лесно и би могло да се изпълни с подходящите за целта непрофесионални инструменти.

Предвид липсата на декоративен ефект на повърхността, ламперията може да се монтира вертикално или хоризонтално в зависимост от възможностите и личните предпочитания на клиента. Могат да се реализират и абстрактни геометрични форми. Платната имат гладко лаково покритие, което позволява стандартно почистване. Използването на остри метални предмети за почистване не се препоръчва.

Вижте още: ламперия на достъпна цена

PVC ламперия бял гланц супер

16.90 лв.