Продуктът беше добавен в кошницата

PVC панел за под Слама 3D ефект

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Размер на комплекта:


60.00 лв.

Един лист покрива 0.341 кв.метра. Панелите се продават само на цели листи.

Промяната на подовите настилки може да преобрази драстично всяко жилищно пространство. Не е нужно да правите скъпи и сложни ремонти, ако наличната настилка е изгубила привлекателност и актуалност. За целта бихте могли да я скриете лесно с PVC панел за под. Моделът Слама с 3D ефект е отлично решение за създаване на един необичаен и стилен интериор.

Предимства на подовите панели от PVC

PVC панелите се наложиха като един много добър вариант за облицовка на подовете както в жилищата, така и в някои търговски помещения. Този вид подова плоскост е лека и удобна за полагане, а в същото време има пълна водоустойчивост и максимална здравина. Панелите са устойчиви на надраскване и деформации вследствие на тежките мебели.

Уникалните технически характеристики на този вид подово покритие се дължат на многослойната му структура. Всеки панел се състои от:

  • Основа, създадена на базата на поливинилхлорид;
  • Среден слой с висока якост, образуван с помощта на кварцов прах;
  • Декоративен принт, имитиращ естествени материали (в случая слама);
  • Горен, защитен слой от ПВЦ.

Защитното покритие защитава цветовете на принта, осигурявайки дълготрайност на настилката дори в помещения с висока степен на замърсяване и нужда от често почистване. Покритието защитава основата от влага, което е важно ако се полага върху естествен дървен паркет. Повърхността на плоскостите има противоплъзгащи свойства, защитавайки потребителите от травми при мокър под.

Отличен шумо и топлоизолатор

ПВЦ подовите панели са отличен топло и шумоизолатор. Те спират загубата на топлина през пода, а освен това самият полимер е температуроустойчив. Настилката остава приятно топла дори през студените месеци, така че спокойно можете да оставите децата си да си играят на пода през отоплителния сезон.

С това чудесно подово покритие ще елиминирате неприятния „ехо” ефект, характерен за повечето твърди настилки. Ние ви предлагаме един финансово достъпен и лесен за инсталиране подов вариант, който ви позволява да ремонтирате дома си бързо, без да викате майстори. За полагане на настилката ви е нужно монтажно лепило.

PVC панел за под Слама 3D ефект

60.00 лв.