Продуктът беше добавен в кошницата

PVC панел за под Море 3D ефект

3/ 5 (60)
  • + -

Опции
* Размер на комплекта:

60.00 лв.

- 11 листа с размер в завършен вид 1.80 м х 2.057 м х 4 мм и квадратура 3.7 кв.м.

PVC панел за под Море 3D ефект е идеалното нискобюджетно решение за облицовка на пода на баня или друго помещение с висока влажност. Подова настилка с отлични характеристики, която ще се вмести в скромния ви бюджет и ще ви позволи за много кратко време да реализирате всякакви интериорни проекти с изключително висока естетическа стойност.

Комплект, покриващ почти изцяло площта на малки сервизни помещения

Предлагаме ви комплект от 11бр. PVC плоскости, които в нареден вид покриват площ от 3.7кв.м. Когато се планира бърз ремонт на банята или друго малко сервизно помещение, окомплектовката е напълно достатъчна, за да се покрие цялото подово пространство. Всеки лист е с дебелина 4мм, способен да осигури перфектна топло, влаго и шумоизолация на помещението.

В нереден вид, панелите от поливинилхлорид са с размер 1.80 х 2.057м – дължина/широчина. Общата стойност на такава облицовка е в пъти по-ниска от тази на другите видове облицовъчни материали – теракота, гранитогрес, мозайка или подова замазка. С изгодната си цена, пвц панелите ви позволяват да започнете веднага дълго отлагания освежителен ремонт.

Предимства на подовите панели PVC

Панелите за под от пвц имат редица предимства спрямо останалите облицовки. Те са леки – не натоварват излишно носещата конструкция, но в същото време са изключително здрави и устойчиви на механично и химично въздействие. При правилен монтаж осигуряват отлична влагоизолация на пода. Монтират се лесно и бързо, без да се използват лепящи смеси и други строителни материали.

Поливинилхлоридът е екологично чист материал, който не отделя токсични вещества и неприятна миризма. Позволява почистване с всички видове конвенционални почистващи методи и средства. Материалът има добра температурна възприемчивост – затопля се бързо под въздействие на околната температура.

Красивият морски пейзаж, който бихте могли да реализирате с комплекта, ще радва сетивата – вашите и на вашите гости. Триизмерният ефект на изображението ви дава възможност да създадете един ефектен интериор, вдъхновен от най-новите тенденции в жилищното обзавеждане.

PVC панел за под Море 3D ефект

60.00 лв.