Продуктът беше добавен в кошницата

PVC панел за под с 3D ефект Делфини

3/ 5 (130)
  • + -

Опции
* Размер на комплекта:


60.00 лв.

- 11 листа с размер в завършен вид 1.80 м х 2.057 м х 4 мм и квадратура 3.7 кв.м.

Изключително лесен, финансово изгоден и невероятно ефектен начин да обновите изцяло облика на вашата баня. С помощта на чудесния PVC панел за под с 3D ефект, изобразяващ делфини, ще си спестите сложните, скъпи и задължително проточващи се във времето ремонти. Ние ви предлагаме този иновативен продукт на максимално достъпна цена.

Особености и предимства

Панелът има универсално приложение. Той може да се постави както на под, така и върху стена. С него навсякъде ще можете да постигнете ефекта на красива вградена картина, в случая изобразяваща изумително красив морски пейзаж и един от любимите на всеки човек морски бозайници – делфинът.

Паното е подходящо не само за баня, но и за кухня, където с него може бързо и лесно да оформите стилен декоративен водоустойчив гръб. Основно предимство на PVC плоскостите е тяхната устойчивост на директно намокряне. Постоянната ежедневна влага не е проблем. По този показател PVC панелите се доближават до керамичните облицовки за под и стена.

Конкретната картина се състои от цели 11 елемента, които следва да се наредят вертикално, заставайки плътно един до друг, за да се получи непрекъснатост на изображението и по-голяма автентичност на триизмерния образ. За 3D ефекта огромен принос има качеството на отпечатване, изпълнено по най-модерна технология.

Височината на сглобеното пано е 1.80м, а широчината – 2.057м. Готовата композиция покрива площ от 3.7кв.м., която в някои случаи представлява по-голямата част от пространството на пода в една жилищна баня. Паната се монтират посредством дюбел винтове чрез застъпване на отделните елементи, за да се получи така нареченият скрит монтаж.

Заедно с комплекта ще ви бъдат предоставени и крепежните елементи, необходими за монтиране. Конкретният модел се доставя от нас напълно безплатно, така че не се колебайте да го поръчате веднага.

Забележка: Тъй като съединяването на паната наподобява подреждане на пъзел, всеки елемент е номериран. По този начин ще ви бъде максимално лесно да подредите правилно изображението, елиминирайки всякаква възможност за погрешна подредба.

PVC панел за под с 3D ефект Делфини

60.00 лв.
To Top