Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Тъмен дъб

3/ 5 (250)

  • + -

18.90 лв.

Един лист покрива 0.75 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

С невероятно красивата PVC ламперия тъмен дъб можете да реализирате страхотни интериорни проекти. Покритието се отличава с безупречно качество, здравина и дълготрайност, което го прави приложимо във всички жилищни, производствени и търговски помещения. С висока естетическа стойност, тази изключително сполучлива имитация на дърво ще добави стил и класа към обзавеждането на всеки дом и бизнес обект.

Предимства

Лампериите, базирани на поливинилхлорид имат предимството да бъдат максимално устойчиви на влага и директно намокряне. За разлика от класическата дървена облицовка, тази от PVC не гние и не се деформира под въздействие на влагата. Не се нуждае от периодично лакиране, за да се осигури защита от термити и други агресивни въздействия на околната среда.

Ламперията на пластмасова основа притежава отлични влаго и топлоизолиращи свойства. С нея е лесно да се прикрият петна, образувани от влагата, както и други дефекти по стените. Материалът е изключително удобен за обработка. Изрязва се и се разкроява със специални режещи инструменти, както и с обикновена ножовка.

Монтажните операции могат да се изпълнят по няколко начини, в зависимост от предпочитанията и наличните условия. Най-масово разпространеният начин е монтиране посредством дюбел и винт, но за по-голяма здравина понякога се изгражда предварително специална носеща конструкция, като за укрепване се ползват специални пластмасови профили.

Решавайки да използвате уникалната PVC ламперия тъмен дъб, е добре да се снабдите и с подходящите декоративни ъгли и лайсни от пвц, с които ще можете да свържете стенната облицовка с под и рамки за врати, постигайки желаната естетическа стойност. Този материал е дълготраен и изключително лесен за поддържане. Може да почиства с вода и всички стандартни почистващи средства.

Ламперията се предлага единствено на цели листи с размери 25см х 3м, като един лист покрива площ от 0.75 кв.м. Дебелината на конкретното изделие е 8мм, идеална за облицоване на стени от тухла, панел, гипсокартон, както и на дървени и пластмасови прегради. Този продукт се отличава с красива визия, дълготрайност и изгодна цена, тоест, всичко, от което се нуждаете.

Вижте още: пвц ламперия на достъпна цена

PVC ламперия Тъмен дъб

18.90 лв.