Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Канва Лалета 3D ефект

3/ 5 (13)

  • + -

23.90 лв.

Един лист покрива 0.675 кв.метра. Ламперията се продава в комплект от 3 листа с обща квадратура 2.03 кв.м.

Предлагаме ви PVC ламперия с 3Д ефект, носеща наименованието Канва Лалета. Този облицовъчен материал е предназначен да изпълнява ролята на фриз при използване на едноцветни плоскости като основно покритие. Такъв прийом се използва много широко в бани, където използването на PVC плоскости е най-удачно.

Предимства на PVC облицовката

PVC лампериите навлизат все по-осезаемо в интериорния дизайн. Те са бърз и удобен за работа облицовъчен материал с много добри технически характеристики. На първо място, поливинилхлоридът е напълно устойчив на влага и директно омокряне. За разлика от дървото, той не се деформира и не подлежи на гниене.

Материалът не позволява развитието на плесени и гъбички, което го прави хигиеничен избор за жилищни и търговски помещения с високи изисквания по отношение на хигиената. Конкретно лампериите имат и друго важно предимство – скриват добре неравности и други дефекти на стените.

Дебелината на конкретната плоскост е 8 мм. Панелите с такава дебелина осигуряват добра топло и шумоизолация. Материалът се реже лесно с остър монтажен нож – при работа с този материал не са нужни специализирани инструменти, нито специални умения. Монтажът може да се извърши върху предварително изградена подрамка или с монтажно лепило, в зависимост от основата.

Приложение на малките декоративни панели

Ширината на този декоративен панел е 25см при дължина 2,7 м. По-тесните плоскости се използват за създаване на фриз при облицовка с по-големи ПВЦ ламперии. Фризът служи за създаване на фокусна точка върху еднотонни стени. Моделът Канва Лалета 3Д е много добро решение за разграничение на долната и горната част на основното стенно покритие.

Можете да използвате такъв панел и за създаване на кухненски гръб. Флоралният мотив на принта ще допринесе за постигане на желаната естетика и като цяло за по-модерен облик на кухненското помещение. Ламперията се продава в комплект от 3 листа, всеки от които покрива площ с размер 0,675 кв.м. Общата площ, която такъв комплект покрива, е 2, 03 кв.м.

PVC ламперия Канва Лалета 3D ефект

23.90 лв.