Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Спондж Боб

5/ 5 (1)

  • + -

33.90 лв.

Фототапети за детски стаи - състои се от 8 части.

Фототапет Спондж Боб е идеалната декорация за детска стая. Много по-ефектен от обикновен плакат и значително по-дълготраен. Зарадвайте детето си с красив декоративен акцент и внесете по-весело настроение в стаята на любимото си същество. Ние ви предлагаме един висококачествен продукт на изключително достъпна цена.

Особености и свойства на продукта

Фототапетите са специфичен вид декорация за стени, притежаващи свойството да променят изцяло облика и атмосферата на всяко помещение, в което биват поставени. Те създават усещане за отворено пространство, от каквото имат голяма нужда по-тесните пространства и по-малките жилищни помещения.

Детската стая е безспорно едно от малките помещения, където децата понякога се чувстват притиснати от мебелите и стените. Фототапет с любимите анимационни персонажи ще разведри настроението на всички малчугани и ще направи престоя в собствените им стаи значително по-приятен и ползотворен.

Конкретният продукт се състои от 8 части, което налага да вложите повече прецизност и внимание в неговото поставяне. Препоръчително е да съедините отделните елементи така, че да няма нито луфтове между тях, нито пък застъпване. Професионалистите препоръчват да обмажете с лепило не хартията, а стените. Така че ви бъде значително по-лесно да намествате и напасвате различните детайли.

За лепене на фототапети е необходимо да се използва специално лепило, предназначено за целта. В каталога ни ще намерите идеалните лепила, които гарантират здраво свързване на тапета с основата, но са също и напълно екологично безопасни. Желателно е да използвате лепила, които не отделят неприятна миризма, особено когато декорирате спални и детски стаи.

Задължително е този, както и всеки друг фототапет да се поставя върху добре почистени и абсолютно гладки основи. В случай че стените са грапави, ще се наложи да бъдат шпакловани. Тапетите ни на детска тематика са универсално приложими. Могат да се полагат върху всякакви гладки и твърди основи, включително дървени прегради, метални и стъклени елементи.

Размерът на фототапета Спондж Боб в завършено състояние е 140 х 196см – височина, широчина. Уверете се, че можете да му осигурите достатъчно свободно пространство.

Фототапет Спондж Боб

33.90 лв.