Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Природа 1

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Дегрец има удоволствието да се похвали с богата колекция от фототапети Природа. Красиви гледки към райски кътчета, разпръснати по света, които ще внесат колорит във всяко помещение и ще ви действат едновременно успокояващо и зареждащо с позитивна енергия. Моделът Природа 1 е подходящ не само за жилищни, но също и за търговски помещения, офиси и др.

Гледка към красив пейзаж – начин да избягаме от стреса на големия град

Животът в големия град безспорно има своите предимства, но той е свързан също с ежедневен стрес, от който хората имат нужда да се отърсят от време на време. Това може да стане още в края на работния ден, когато се приберете в уютния си дом. Не е нужно да мечтаете за уикенда, когато можете да отидете на кратка екскурзия в планината или на вилата, далеч от шума на автомобили и хора.

Тапетът №1 разкрива една спираща дъха гледка към изолиран залив, чиято прелест е изложена на фона на покрити със сняг планини. Скални участъци, врязани в морето, покрити почти изцяло от зелен мъх. Комбинацията между дълбокия зелен цвят и тюркоазения нюанс на морето е изключително колоритна и въздействаща. Определено ще мечтаете да се приберете у дома и да се насладите на тази приказна гледка.

Залепянето на този фототапет няма да ви затрудни

Лепенето на обикновени хартиени тапети и фототапети е много различно. Във втория случай е нужно изображението да се сглоби като пъзел, което изисква много точно измерване и невероятна прецизност при свързване на отделните детайли на изображението. Колкото повече са частите на тапета, толкова по-трудно е неговото поставяне на стената.

Колекцията ни от фототапети Природа включва модели със стандартна големина 184х254см. Те са предпочитани, защото не изискват голямо пространство, но също и заради малкия брой части, от които са съставени. Конкретният модел е съставен от само 2 части, така че по никакъв начин няма да ви затрудни. За да ви подпомогнем в начинанието, ние ви предлагаме нужното количество лепило безплатно.

Фототапет Природа 1

65.50 лв.