Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Орхидеи Релакс 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

С флоралните фототапети Орхидея можете да покриете стена във всяка една стая на дома си. С красноречиво звучащото си име „Релакс”, красивото изображение ще ви помага да се отърсите от натрупания стрес всеки път, когато се приберете у дома. Онлайн магазин Дегрец ви спестява излишните усилия. Купете всичко нужно за един изящен и модерен интериор онлайн и създайте мечтаната приказна атмосфера.

Особености на продукта

Най-интересното във фототапет орхидеи „Релакс” е не само пищната палитра от ярки цветове и живият триизмерен образ, а фактът, че той се състои само от две части. Това вероятно е най-лесният и приятен за залепяне тапет – изображение, защото с намаляване броя на елементите, се опростява значително операцията по сглобяване на картината.

Със само два детайла няма как да объркате цялостната композиция. Фототапетите в миналото бяха избягван вариант за стилизиране на интериора, именно поради нуждата от участието на специалист. Днес, особено с нашите страхотни предложения, всеки може да обогати визията на дома си без чужда намеса. Двете части на фототапета се полагат както обикновените стенни тапети.

Не можем да не обърнем специално внимание на посланието, което носи 3D изображението, а то е мир, спокойствие и уют. Флоралната тематика при триизмерните фототапети е универсално решение, подходящо за всяка жилищна стая. Можете да го поставите в спалнята, в хола и във всекидневната.

Огромно впечатление прави начинът на отпечатване на изображенията при 3Д фото тапетите. Чрез специална технология на принтиране, макро картината е пресъздадена с много висока резолюция. Цветовете са по-живи от всякога, и сякаш долавяте трепета на листенцата... Остава само да вдишате аромата им.

Предимство на фототапет орхидея са обемните форми, в които са представени цветята. По-едрият принт има свойството да привлича погледа и да създава усещане за по-компактно и уютно пространство. Ето защото този фото тапет е изключително уместен за жилища и участъци от по-отворен тип, където по друг начин, и с други средства не може да се създаде усещане за интимност и уединение.

Този фототапет с орхидеи не е с внушителни размери. С височина 1, 84м и ширина 2. 84м, той може без проблем да се монтира и на стената в антре или коридор, а също и в спални с по-масивна мебелировка. Тесните помещения ще получат дълбочина, благодарение на ярките и свежи багри на картината, а тези от отворен тип – нужното усещане за компактност и подреденост.

Не всички фототапети с цветя, особено с пищните розови цветове на разцъфнала орхидея се предлагат на толкова атрактивна цена, на каквато ние предлагаме този модел. Ще ви зарадваме, като ви информираме, че лепилото, нужно за монтажа също е включено в стойността на изделието. Така отпада нуждата да търсите подходящите лепила и да плащате за тях допълнително.

Фототапетите, предлагани от нас се доставят в твърда конусовидна опаковка, навити на руло. По този начин се елиминира рискът от повреждането им по време на транспорта, както и при съхранение на изделието в дома ви, докато заеме полагащото му се централно място в стилно обзаведения ви дом.

Важно: Моля, следвайте инструкциите за монтаж на фототапетите. Залепяйте върху гладка, чиста и подсушена повърхност. При свързване на отделните елементи не бива да има разминаващи се участъци, застъпване и луфтове, за да се пресъздаде с точност красотата на композицията.

Фототапет Орхидеи Релакс 3D

65.50 лв.