Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Изгрев в морето

4/ 5 (68)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Изгрев в морето е не просто красива картина, а една пищна комбинация от ярки цветове. Подходящ за почти всяко помещение, той ще внесе романтична атмосфера и уют във вашия дом. С внушителните си размери от 184 см – височина и 254см широчина, фототапетът на морска тематика изисква да му осигурите достатъчно пространство.

Красивият морски пейзаж – класика, която няма да излезе от мода

Фототапетите на морска тематика са непреходна стенна декорация, която никога няма да излезе от мода. Морският пейзаж притежава способност да внесе слънчево настроение и в най-мрачния зимен ден, което означава да се чувстваме топло и уютно у дома, когато сме декорирали красиво и умно стените.

Самото изображение, както и цветовата комбинация, ще превърнат тапета в акцент на помещението. Моделът е подходящ за просторни помещения с достатъчно количество дневна светлина. В малки и по-тъмни пространства, с него ще постигнете обратен ефект – на мрачна и тягостна атмосфера.

Малък брой детайли – лесно полагане на стената

Фототапетът се състои от само две части, което прави залепянето му върху стена изключително лесно и просто. Тук двата компонента са хоризонтално разположени, тоест, поставят се един над друг, което допълнително опростява операцията по залепване.Това разположение на детайлите ви позволява да изберете откъде да започнете да лепите, в зависимост от това дали искате картината да бъде по-близо до пода или до тавана.

Нещо важно, което трябва да вземете предвид е склонността на хартията да се разтегля при намокряне и да се свива след изсъхване. Необходимо е да свържете много внимателно двете части, така че да не се застъпват, но и да не се появи празно пространство, когато тапетът изсъхне. Специалистите препоръчват лепилото да се нанася върху стената, вместо върху тапета.

Фототапет Изгрев в морето се предлага с безплатно лепило. Лепилата, предлагани в нашия онлайн са с отлично качество и здравина на свързване. Желателно е да залепите красивото изображение върху добре почистена и суха стена. Поддръжката включва почистване със суха или леко навлажнена кърпа.

Вижте и други фототапети морски пейзажи.

Фототапет Изгрев в морето

65.50 лв.