Фототапети с пейзажи

Размер на фототапета
 • Фототапет Алея 3D 1 3D
  Фототапет Алея 3D 1 3D
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Алпи
  Фототапет Алпи
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Бахами L
  Фототапет Бахами L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Бахами XL
  Фототапет Бахами XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Бряг
  Фототапет Бряг
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Бряг на мечтите
  Фототапет Бряг на мечтите
  Размер: в 196 - ш 350 см

  39.90 лв.

 • Фототапет Бял кораб
  Фототапет Бял кораб
  Размер: в 97 - ш 140 см

  28.60 лв.

 • Фототапет Водопад 3 L
  Фототапет Водопад 3 L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Водопад 3 XL
  Фототапет Водопад 3 XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Водопад 4 L
  Фототапет Водопад 4 L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Водопад 4 XL
  Фототапет Водопад 4 XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Водопад 5 L
  Фототапет Водопад 5 L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Обичате ли да пътувате? Тогава със сигурност ще бъдете тотално запленени от колекцията евтини фототапети пейзажи на магазин Дегрец. Лесен за поставяне и изключително ефектен начин за декорация на стените във всяко пространство от дома ви, те са прекрасен акцент за офиса, галерията и кафенето ви. Въздействащи изображения на горски, крайбрежни и планински изгледи са съчетани с по-абстрактни мотиви, наподобяващи приказна илюстрация.

  Атрактивните картини изглеждат толкова реални, че пренасят наблюдаващият директно в пространството, което изобразяват. Всички имаме любим тип изглед и мечтана дестинация. В каталогът ни ще откриете точната му репродукция или подобна на него, която ще ви накара да се усетите по-свежи, позитивни и отпочинали.

  Фототапет за дом, офис и развлекателно заведение

  Потопете се в делничният живот на обичан от вас град през различните му сезони. Това вече е напълно възможно с прекрасната принт технология на продуктите ни. Те се вписват в почти всеки тип интериор, всеки с напълно отделна и много въздействаща емоция.

  Тя създава моментално съвременен, арт, минималистичен и екстравагантен вид на помещението. Просто трябва да прецените дали се нуждаете от акцент за дневната, кухнята, а защо не и за новият  ви офис? Магазинът ни предлага огромно разнообразие от прекрасно обработени рисунки, сред които и устойчиви флис тапети с тематични мотиви – най-доброто решение за вашата кухня.

  Любителите на морските изгледи и тематика ще останат очаровани от предложенията, които заемат най-много от мястото от каталога ни. Крайбрежен пейзаж, морски фар, самотен кей, непристъпни скалисти брегове, безлюден плаж, кораб по залез слънце - всеки вариант внася богата палитра от напълно различни емоции, което ги прави толкова интересни и предпочитани.

  Те биха създали прекрасна релаксираща обстановка на стената в спалнята ви. Сантименталните натури обаче няма да се поколебаят да поставят илюстрациите-тапети и в дневната, като ги представят с гордост на приятелите си. Много потребители вероятно ще се престрашат да романтизират и кухненското пространство с подобна гледка – всъщност, тя би изглеждала наистина прекрасно точно тук, ако домакините са се ориентирали към т.нар. провансален стил.

  Единствено от предпочитанията ви зависи как ще се чувствате през следващите месеци и години. Фототапетът е и изключително практично средство за прикриване на дребни дефекти върху стените, по най-красивият възможен начин.

  Богатство от размери и функционалност

  Богатата ни гама продукти изобилства от разнообразни фототапети за стена с пейзажи с коренно различни мотиви, настроения и нюанси. Тя се отличава и с няколко размера за всеки продукт в каталога. Тези тапети са създадени, за да бъдат поставяни навсякъде, където пожелаете! Дизайнът им е другият интериорен трик, който спомага за превръщането на дадено пространство във вашето лично пространство. Селекцията ни представя подходящи решения за  дома, новият офис, галерия, заведение, хотелски комплекс и всяко помещение, чието обзавеждане е важно за вас.  

  С нашите модели имате възможност дори да спестите средства от излишна мебелировка. Цветната снимка с невероятна резолюция и разцветки засенчва всички предмети в помещението. Неслучайно, продуктите ни са едни от най-въздействащите акценти за интериор. Подбрали сме нереално красиви градски и морски пейзажи именно с подобна цел. Всеки модел има гаранция за високо качество.

  Консултантите ни са на линия по всяко време за въпросите, които са останали неясни. Поръчката онлайн става бързо, лесно и ще отнеме съвсем малко от бюджета ви. Пожелаваме ви приятно пазаруване, приятели!

  ✅ Нужен ли ми е специалист за поставяне на фототапета❓


  На този въпрос е трудно да отговорим еднозначно. Голяма част от нашите клиенти се справят сами със залепването на тапети и фототапети, но има и такива, които предпочитат да оставят задачата в ръцете на професионалист. Всичко зависи от опита и увереността ви в собствените ви възможности. Ако не сте сигурни, че ще се справите добре, потърсете човек с опит и компетентност.

  ✅ Как се залепя фототапет❓


  Бързаме да уточним, че съвременните фототапети се състоят от много по-малко части, отколкото тези от миналото. Това улеснява значително операцията по залепяне, защото местата на съединяване са по-малко, а те са най-проблемният момент. Като цяло процедурата е проста – използват се лепила и четка за нанасяне. Специалистите препоръчват с лепило да се обмаже стената, а гърбът на всяка част на фототапета да се напръска леко с вода. Така е много по-лесно детайлът да се мести върху стената, за да застане на точното място. Съединявайте частите плътно една до друга, за да не се образуват празни пространства.

  ✅ Има ли значение какъв пейзаж ще избера❓


  От значение при избора е не толкова видът на изображението (в случая пейзаж), колкото цветовете. За малки стаи е по-удачно да се избират по-светли (слънчеви) нюанси, които оптически да направят помещението по-просторно, и обратно – твърде големите пространства стават по-уютни и приятни с по-пъстри и многопластови картини.