Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Богиня L 1

4/ 5 (16)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Богиня е една своеобразна арт инсталация, която ще подхожда на красиво и стилно обзаведения ви дом. Моделът е предназначен за любителите на изкуството и ценителите на красивите скулптури. Начинът на заснемане, придава на изображението триизмерност и го кара да оживее. Тапетът е със стандартния при този вид продукти размер – 184 х 254см – височина/широчина.

Светли тонове и детайли с въздействащ релеф

Фототапетът Богиня е издържан изцяло в светли тонове с преобладаване на бялото. Светлината, която струи от картината, ще оживи всяко по-малко помещение с оскъдна дневна светлина. За да избегнете създаването на твърде студен интериор, препоръчваме да залепите фототапета в зона с по-тъмно обзавеждане и детайли в по-ярки и живи цветове.

Особен интерес представляват орнаментите около женската фигура (богинята), тъй като именно те придават триизмерност на картината. Играта на по-тъмните и по-светли нюанси във фона кара изображението да оживее. Когато гледате тапета под различен ъгъл, ще имате усещането, че картината се движи.

За ефектното въздействие на фототапета основен принос има качеството на самото изображение. Нашата колекция от фототапети е изработена от водещи производители, които в своята работа прилагат най-модерните методи на печат, използвайки висококачествена хартия. Тук липсват видимите от близко разстояние точици, които бяха съществен проблем при продуктите от миналото.

Лесно лепене дори от любители

Инсталирането на фототапет не е от най-простите задачи, но при този модел процедурата е максимално улеснена от производителя. Тапетът се състои от само 2 части, които се полагат хоризонтално една над друга. За да бъдете максимално прецизни в лепенето, можете да си помогнете, като предварително очертаете контурите на всяка част с молив.

За залепяне на фототапет Богиня не са ви нужни други инструменти, освен четка за нанасяне на лепилото. Желателно е основата да бъде напълно гладка, за да се получи добро свързване между хартията и стената. Ако мазилката е по-груба, тя може да се заглади с шкурка. Не е задължително стената да е шпаклована.

Този продукт се предлага с безплатно лепило, което прави цената му още по-атрактивна.

Фототапет Богиня L 1

65.50 лв.