Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Бежов Мрамор

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:3.20 лв.

Искате да имате мраморен плот в кухнята или пък да замените старите плочки в банята с луксозно мраморно покритие? Можете да го постигнете, при това с невероятна лекота и почти никакъв разход на финансови средства. Нашето самозалепващо фолио Бежов мрамор ви позволява да развихрите творческата си фантазия и да реновирате дома си по най-бързия и чист начин.

Предимства на фолиата като декоративно покритие

Самозалепващите фолиа притежават множество предимства и почти никакви недостатъци. За момента те са най-лесният и достъпен вариант за декорация на различни повърхности – стени, плотове, мебели и налични облицовки. С тях се работи изключително лесно, дори от хора без никакви умения и предишен опит.

Заслужава внимание структурата на това декоративно покритие. Фолиото Мрамор в бежови нюанси е изработено на основата на поливинилхлорид. PVC покритията имат здрава структура – много по-здрава от тази на хартията. Най-важното е, че са 100% устойчиви на влага, което ги прави отлично решение за реновиране на банята.

С фолио от този вид може да се покрият дори стените в душ зоната, като филмът се залепи върху старите плочки. При здраво свързване между фолиото и основата, влагата не би могла да разруши декоративната облицовка. PVC фолиата са устойчиви на температурни промени, не допускат развитието на плесени и гъбички и не избеляват от слънцето.

Защо да заложите на мраморния принт?

Мраморът си остава най-високо цененият облицовъчен материал. С мрамор са били покрити подовете и стените в кралските дворци, както и тези в най-важните административни сгради. Въпреки че цената на мрамора си остава висока, и днес той се използва при декорацията на луксозните домове.

Редовите собственици на жилища не биха могли да си позволят тази скъпа облицовка, но могат да се порадват на ефекта на покритие от мрамор на много по-ниска цена. Изберете бежовото фолио Мрамор за освежаване на различни детайли във вашия дом. Не е нужно да правите скъпи ремонти, за да създадете една изискана и скъпа обстановка.

Фолиото се продава на линеен метър, както и под формата на цяла ролка. Налични са различни ширини.

Фолио Бежов Мрамор

3.20 лв.