Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Злато огледален ефект

3/ 5 (24)
  • + -

Опции
* Ширина:4.50 лв.

С декоративното фолио в златно с огледален ефект бихте могли да реализирате безброй интериорни решения. Този красив златист филм намира широко приложение при реновиране на мебели и обновяване на скучни жилищни пространства. Топлият златист цвят с ярки огледални отблясъци ще ви позволи да създадете една луксозна и изискана обстановка.

Възможни приложения на фолиото в златисто

Самозалепващото декоративно фолио в златисти нюанси може да се използва за реализиране на различни проекти. С негова помощ бихте могли да вдъхнете нов живот на стари и захабени мебели, а също и да ги трансформирате, променяйки тяхното предназначение. Много удачен вариант е полагането на златистия филм като гръб във вътрешността на отворени шкафове и етажерки. Цветът си подхожда с всички дървесни декори.

Друг начин да модернизирате визията на стара, излязла от мода мебел, е залепянето на фолиото върху остъклените ѝ участъци. Това могат да бъдат стъклени прегради и врати, тип витрини. Всъщност ефектът витраж е най-лесно да се постигне с този модел декоративен филм. Покритието е идеално за остъкления, зад които не искаме да се виждат вещите, които съхраняваме.

По същия начин златистото покритие може да се използва за намаляване на транспарантността на различни стъклени врати и прегради. Фолиото може да се залепи и върху плотове, но е желателно върху него да не се оказва интензивен натиск. Горещи и остри предмети е крайно нежелателно да влизат в директен контакт с покритието.

Предимства на декоративните самозалепващи фолиа

Декоративните фолиа са бърз и евтин начин за преобразяване на различни интериорни детайли. За изпълнение на операцията не са нужни майсторски умения и специални инструменти. Необходима е единствено ножица за изрязване на разкроените детайли. За оформяне след залепяне може да се използва и макетен нож.

Не са ви нужни лепила, защото фолиото има самозалепващ гръб, покрит със защитна хартия. След премахване на предпазващата хартия, можете да залепите филма върху всяка гладка и суха основа. Желателно е основата да бъде добре почистена от прах и мазни остатъци за по-здраво свързване на двата компонента.

Фолио Злато огледален ефект

4.50 лв.