Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио 61131

3/ 5 (5)
  • + -

Опции
* Ширина:5.60 лв.

Самозалепващо фолио в черен дървесен нюанс или така наречения цвят „Венге”. Това декоративно покритие ви позволява да обновите визията на старите мебели и да създадете едно по-модерно жилищно пространство. Продава се на линеен метър при ширина 90 см. С няколко метра от този декоративен филм могат да се покрият голям брой различни повърхности.

Защо да реставрирате мебелите именно с фолио?

Мебелите и някои декоративни повърхности се износват с времето, а покритието им губи първоначалната си свежест и яркост на цветовете. Дори в случаите, когато шкаф, гардероб, маса или плот са запазили здравината си, цветът може да се превърне в проблем. Актуалността на цветовете е факторът, който може да накара дома ви да изглежда модерен или доста занемарен.

Ако решите да реставрирате старите мебели, пред вас има две възможности: да ги боядисате или да ги покриете със самозалепващо фолио. Първият вариант е трудоемък и сложен. Старата боя или лак трябва да се премахне, след което да се нанесе нов цвят в поне няколко слоя. Тази операция отнема време, а реновираните повърхности ще отделят неприятна миризма в продължение на седмици.

От само себе си се разбира, че фолиото е по-удачният вариант. С него можете да обновите визията на старите мебели с много по-малък разход на време и средства. Декоративният самозалепващ филм не отделя миризма, така че можете да работите директно в помещенията, както и да реновирате интериора през всеки сезон. Не е нужно да чакате изсъхването на покритието – повърхностите са готови за употреба.

Защо да изберете цвят Венге?

Черният цвят е изключително актуален в момента, така че фолиото 61131 е най-удачният избор, който бихте могли да направите. Пълната влагоустойчивост на материала ви позволява да декорирате повърхностите в кухнята и банята. Фолиата са чудесен вариант, ако искате да защитите мебелите от ПДЧ, намиращи се в помещения с висока влажност.

Важно: препоръчваме да подготвите добре повърхностите, за да постигнете отлични резултати. Основата трябва да бъде гладка, чиста и суха, за да се постигне максимално здраво свързване между нея и облицовъчния филм.

Фолио 61131

5.60 лв.