Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет PVC Кожа кафяв

3/ 5 (14)
  • + -

24.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.Модел с наличие на 3D ефект.

Модата в интериорния дизайн приветства използването на тапети имитация на кожа. Моделът, който виждате е един съвършен представител на тази тенденция в стенната облицовка. Десенът му чудесно имитира кожено покритие, като са показани дори характерните релефи за кожената тапицерия. 3D ефектът е най-голямото предимство на конкретния продукт.

Отлично решение за помещения с висока влажност и степен на замърсяване

PVC тапетите, към която група принадлежи и въпросният модел, са едно достъпно решение за облицовка на стените в отделни жилищни помещения. Поради високата им устойчивост на намокряне, най-често се използват в бани, кухни, приземни етажи и в усвоени тераси, обособени като кухненски бокс.

Триизмерният PVC тапет кожа, който ви предлагаме би бил перфектно покритие и за стените в дневни и холове. Предвид възможността за прецизно почистване с влажна гъба или кърпа, стаите, в които се пуши ще могат да бъдат поддържани в безупречно състояние. Изпаренията по време на готвене могат да разрушат мазилката на прилежащата към печката стена, ако тя не е защитена с подходяща влагоустойчива облицовка.

Пластмасовото покритие на тапета не позволява на влагата да проникне в стената и да я разруши. То също така играе и ролята на частична термо и шумо изолация. Тапетът с кожен принт може успешно да се използва за декориране на стените в спални, коридори, кабинети и офис помещения.

Разполагаме с богат избор от миещи се тапети кожа с различна големина и цвят на принта. Представеният тук модел е в тъмно кафяво – един много изискан класически вариант. Предимство на изделията от този клас е възможността да се залепят здраво върху всякаква основа. Можете да залепите този тапет върху мазилка, стъкло, пластмаса или дърво.

Посочената цена е за 1брой ролка, която е с обща дължина 10 м и ширина 53см. PVC тапетите се полагат чрез залепване със специални лепила, каквито ще откриете в продуктовия ни каталог. Препоръчва се да се използват само лепила, съвместими с този материал, за да се гарантира здравината на залепяне.

Вижте и предложенията ни за водоустойчиви тапети за баня.

Тапет PVC Кожа кафяв

24.90 лв.
To Top